• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Shedd - Bez skurpulí, jak DK fungují aneb nikdo jiný mě stejně nepochválí

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser34010

Guest
konečně někdo udělal nějakou pěknou pomůcku jak hráče naučit válčení. Paráda Shedde, moc se mi to co si napsal líbí. Sám jsem kdysi podobnou ,,učebnici,, udělal, ale nikdy se mi ji nechtělo nějak více prezentovat.

Jinak k posílání útoků, je ,,možné,, poslat útoky v minimálním rozmezí 0,1s, když například vidím 4 za sebou jdoucí útoky s odstupem 0,1s vím, že daný hráč použil fígle, jejichž návody jsou například na netu, nebo na youtube je velmi pěkný návod jak na to. Ale, pokud bych viděl útoky z jedné vesnice, které jdou v menším rozestupu, tak bych se ozval na support, protože bych čuchal použití nějakého nepovoleného programu či scriptu. Ale ze své skoro už šestileté zkušenosti je ještě jeden ,,způsob,, jak poslat útoky v minimálním rozmezí času, a to je žel pomalý internet :D Stalo se mi že jsem byl na dřevěném PC s připojením asi tak rychlým jako české soudnictví a při poslání klasického vláčku, se mi zasekl internet, po 5minutách nadávání a aktualizaci stránky mi dva útoky šli na tisícinu vteřiny přesně. Bohužel asi tento ,,postup,, nejde nějak aktivně využít, je to jen příklad že je možné určitým způsobem překonat i nemožné. :)
 

DeletedUser33829

Guest
Programy co obejdou systém to dokážou, ale opět zmiňuji, že jsem nic z toho nepoužil.:hi

Já návodů na útočení atd. popsal strašně moc, kdybys viděl to co je na světě 22 ve kmenu ////// v sekci Rady a tipy, tak kdybych sem všechno vypsal, tak je to čtení na tři čtvrtě hodiny, to je několik stránek textu, troufám si tipovat, že tak 15 až 20 stran, od funkcí jednotek, funkce beranidel po výpočty X kombinací útoků, složení obran. Strašně moc, tohle je jen zlomek. Hra už nemá tolik začátečníků, aktivity, projekty od hráčů už jsou taky minulostí. Škoda.:cry
 

DeletedUser15465

Guest
Ještě k těm fíglům na vláček do 1 vteřiny. Jak to provádíte?
Rozkliknutá okna jsou samozřejmostí. A dál? Naklilnete si OK a jezdíte myšítkem a bušíte do enteru?

Třeba Opera (nevím jak u ostatních prohlížečů) to má celkem pěkně udělané - stačí si vytvořit klávesovou zkratku, která vám při stisknutí potvrdí operaci (enter) a zároveň přepne na další list. Laicky řečeno, jedním kliknutím odešlete útok a přepnete se na další stránku. No a pak už není nic snažšího než do klávesnice bušit co nejrychleji :eek:)
Existuje ještě "rozšíření" této zkratky, ale to už nevím co na to pravidla.
Jde tam o to, že popis akcí klávesy naklonujete 4x jako přes kopírák.. což znamená, že zmáčknete klávesu a pošle se vám naráz celej vlak.
A další problém: zatím se mi nepodařilo vychytat problém s pořadím útoků. Když totiž přes kl. zkratku pošlete ty 4 útoky, ony se vám nejspíš odešlou stejně, systém jim ale přiřadí náhodné pořadí. Z čehož plyne 1:4 šance, že nejsilnější útok bude první (nebo balík podpor poslední atp..)
 

DeletedUser34010

Guest
tyhle fígly s prohlížečem jsem nikdy neměl rád, stačí se několik set pokusů zdokonalovat v CTRL+TAB a do pul vteřiny to pošlu také. :)

Bohužel dk je hra která velmi zvýhodňuje obránce, i když jde dokonalý vláček, stejně se najdou obránci, kteří umí odstřelit i ten vláček, at jde třeba v rozmezí 0,4 vteřiny všecky útoky. :) a je na to třeba relativně málo jednotek.
 

DeletedUser

Guest
Odstřelit takový vláček není nic těžkého, pokud člověk má na místě více vesnic s různými typy jednotek :) Pro mě už je to běžnou praxí. Pokud je těch možností méně, pak je to horší, člověk má míň pokusů na trefení
 

DeletedUser33829

Guest
Na co pokusy? Mistři se trefují napoprvé.:D
Záleží taky na internetovém připojení, i když dnes už má hodně lidí rychlý internet.
 

DeletedUser15465

Guest
Já ho mám relativně rychlej, aspoň co se stahování nebo čtení deníků týče.. i když odezvu co se týče DK mám při posílání útoků cca 0,8s.. tedy že reálný čas dopadu je 0,8s po kliknutí :)
Ale tak lepší tohle než mít "něco" mezi 0,1-0,5s... to je pak těžší se vláčku zbavit bez reparátu :)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru