• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Sladkých 15

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
DhqXZq3X4AEKcy_.jpg


Vážené hráčky, vážení hráči a všichni příznivci DK fóra,

jak jistě víte, hra Tribal Wars (v překladu Divoké kmeny) slaví letos 15. výročí vzniku.

Rozhodli jsme se dát Vám možnost se k těmto oslavám přidat a přitom ještě vyhrát prémiové body. A jak body získat? Stačí se zapojit do soutěže


SLADKÝCH PATNÁCT,

v níž je Vaším úkolem vytvořit prezentaci (video) na oslavu 15 let vzniku firmy InnoGames s gratulací k tomuto jubileu, nebo naopak s přáním, co by bylo možné zlepšit.

Na prezentaci můžete použít jakékoli volně dostupné obrázky z her InnoGames nebo z InnoGames videí, případně Vaše autorské fotografie a obrázky, které s "oslavencem" souvisí. Je však přísně zakázáno používat sekvence z filmů, upoutávek a podobných nahrávek, které nejsou vytvořeny firmou InnoGames.

Vaše prezentace by neměla být delší než tři minuty, kratší stopáž je v toleranci. Od délky trvání prezentace se odvíjí i délka textu, který do prezentace vložíte - myslete na to, že čas potřebný k přečtení se rovná času maximálně povolené délky prezentace. Pokud by k přečtení textu bylo nutné prezentaci pozastavovat - taková soutěžní práce by byla vyloučena ze soutěže. Text gratulace nebo přání však může být i namluven.

Jednotlivá soutěžní díla vkládejte vždy do samostatného vlákna, které ponese název soutěžního díla. Soutěžit můžete jen s jednou prezentací, pokud jich vytvoříte více, můžete je zveřejnit jako odpověď na Váš první soutěžní příspěvek.

Ze soutěže rovněž budou vyloučena všechna soutěžní díla, která budou porušovat pravidla DK fóra nebo všeobecné obchodní podmínky. Dále budou vyloučena taková, která by porušovala autorská práva.


[TR][TD]Začátek soutěže: 1. října 2018[/TD][TD]
logo_wax.png
[/TD]
[TD]Konec soutěže: 28. října 2018[/TD][/TR]

Odměny:
1. místo - 2 000 prémiových bodů
2. místo - 1 500 prémiových bodů
3. místo - 1 000 prémiových bodů
banner_birthday.png

Diskutovat k soutěži můžete ZDE
Výsledky vyhodnocení budou zveřejněny ZDE


DK tým si vyhrazuje právo na změnu soutěžních podmínek nebo na úplné zrušení soutěže a také právo v konečné fázi odměnit i méně, než 3 soutěžící, pokud by byl počet účastníků soutěže velice nízký nebo by kvalita díla neodpovídala hodnotě vítězství.

 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Vážení uživatelé DK fóra - soutěž Sladkých 15 byla právě uzavřena - děkujeme třem soutěžícím, kteří této soutěži věnovali svůj čas a um.
ds15_forum_announcement_CZ.png
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru