• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Povolený skript Souřadnice z mapy

Dux2311

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
114
Souřadnice z mapy

Popis skriptu:

Jak skript nastavit a použít?

1. Následující skript vložte do rychlého náhledu

Kód:
javascript:var win=(window.main||self),$=win.$;var coords=[];var outputID='villageList';var encodeID='cbBBEncode';var isEncoded=true;function fnRefresh(){$('#'+outputID).val(coords.map(function(e){return isEncoded?'[coord]'+e+'[\/coord]':e;}).join(isEncoded?'\n':' '));}$(win.document).ready(function(){if($('#'+outputID).length<=0){if(win.game_data.screen=='map'){var srcHTML= '<div id="coord_picker">'+ '<span style="color:blue;text-decoration:underline;">dalesmckay\'s co-ordinate picker v7.3:</span><br/><br/>'+ '<input type="checkbox" id="cbBBEncode" onClick="isEncoded=this.checked;fnRefresh();"'+(isEncoded?'checked':'')+'/>BB-Codes<br/>'+'<textarea id="'+outputID+'" cols="40" rows="10" value="" onFocus="this.select();"/>'+'</div>';ele=$('body').append($(srcHTML));win.TWMap.map._handleClick=function(e){var pos=this.coordByEvent(e);var coord=pos.join('|');var ii=coords.indexOf(coord);if(ii>=0){coords.splice(ii,1);}else{coords.push(coord);}fnRefresh();return false;};}else{alert('Run this script from the Map.\nRedirecting now...');self.location=win.game_data.link_base_pure.replace(/screen\=\w*/i,'screen=map');}}});void(0);


2. Mapa > klik na script > klikáním myší na vesnice je přidáváte do seznamu /vlevo dole/ který můžete kopírovat na forum, nebo do zpráv.

Potřebujete poradit?

Máte problémy se spuštěním skriptu? Potřebujete jinak poradit? Kontaktujte uživatele Dux2311 nebo přímo herní podporu přes ticket systém.
 
Naposledy upraveno:

Dux2311

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
114
Alternativa
Kód:
       JavaScript:    
       javascript:$.getScript('https://twscripts.dev/scripts/mapCoordPicker.js');

Navod na pouziti ve forme videa

index.php
 
Naposledy upraveno:

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
ten první mi nefunguje, neukáže se pole na seznam, ale dřív fungoval.

druhý - alternativa - v pořádku, super :)
 
Naposledy upraveno:

papajik

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
22
Alternativa byla přemístěna z dropboxu na jiný server:

JavaScript:
javascript:$.getScript('https://twscripts.dev/scripts/mapCoordPicker.js');
 
Nahoru