• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Soutěž ke Srazu - Vsetín

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Vážené hráčky, vážení hráči a příznivci naší hry,

u příležitosti konání II. Česko - Slovenského srazu vyhlašujeme soutěž


O nejlepší znak srazu
Soutěž Vsetín 3a.png

Zadání soutěže:
  1. Vymyslete si pro nadcházející sraz znak, ve kterém bude jak něco typického pro Vsetín nebo Valašsko a zároveň v něm bude i něco z naší hry, podle čeho bude hra snadno poznatelná.
  2. Založte si v soutěžním koutku vlastní vlákno a své autorské dílo do něj vložte.
  3. Znak může být umístěn na pavéze, ochranném štítu bojovníka, praporci, minci či pečeti v takové minimální velikosti, aby jednotlivé figury znaku byly snadno rozeznatelné, a maximálně tak velké, abyste je mohli přímo vložit na fórum.
  4. Ze soutěže budou vyloučeny všechny plagiáty a takové práce, které budou jen uloženy na vnějším úložišti.
  5. Pokud se budete chtít pochlubit obrázkem ve větší velikosti, než Vám dovoluje fórum - můžete odkaz na větší obrázek vložit jako odpověď pod svůj soutěžní obrázek.
  6. Pro vytvoření znaku používejte své vlastní kresby nebo fotky apod., volně dostupné obrázky a obrázky ze hry. Při použití obrázků s ochrannými prvky bude práce ze soutěže vyloučena.
  7. Nezáleží na tom, jakou výtvarnou nebo grafickou techniku použijete, důležité je, aby dílo naplňovalo podmínky této soutěže a přitom neporušovalo pravidla našeho fóra.
  8. Soutěž bude vyhodnocena dvoukolově.V prvním kole vyberou a odmění herní týmy tři nejlepší návrhy. Ty postoupí do dalšího kola a budou z nich zástupci herních týmů všech zúčastněných her vybráni a odměněni tři absolutní vítězové soutěže. Vítězové finálového kola budou vyhlášeni na II. Česko-Slovenském srazu ve Vsetíně.
spectaculum_logo_150px.png
Zahájení soutěže - dnem zveřejnění
Konec soutěže - 10. května 2020

logo-noble-fair-200px.png
Odměny
1. místo - 1 000 PB
2. místo - 750 PB
3. místo - 500 PB


Těšíme se na vaše soutěžní práce, o kterých můžete diskutovat

* ZDE *
Herní tým si vyhrazuje právo změnit podmínky soutěže i v průběhu jejího trvání, nebo celou soutěž zrušit, pokud by byla zneužita k projevům nepovoleným na tomto fóru.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322

90px-Coat_of_arms_of_Vsetín.svg.png
Vážené hráčky, Vážení hráči, příznivci DK fóra

soutěž k původnímu datu je stále platná tak, jak byla vyhlášena. Na podzim pro Vás připravíme novou.

Na Vaše návrhy se těší DK tým
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
stit (1).png
Vážené hráčky, vážení hráči a příznivci DK fóra

vzhledem k současné situaci prodlužujeme tuto soutěž až do konce května. Počet vyhodnocených míst a odměny zůstávají v platnosti.

Váš DK tým
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Vážené hráčky, vážení hráči a příznivci DK fóra,

DK tým se tentokrát rozhodl částečně změnit podmínky soutěže a to tak, že nebude rozhodovat o jednotlivých místech, ale odmění všechny zúčastněné soutěžící stejně částkou 500 PB, neboť soutěž byla poznamenána tím, že sraz, k němuž byla vyhlášena - musel být ve stanoveném termínu zrušen a přesunut na dobu zatím neurčitou.

Čtveřici soutěžících děkujeme za jejich návrhy a věříme, že pro rozhodnutí DK týmu budou mít pochopení. Odměnu na herní účty obdrží brzy.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru