• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Speed pokec 2

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
240
Jsi nestihl start s kamarády, jako jindy .. že sem pak nepíšeš jak jsi na tom ty uplakanku!
Je hezké počasí, ,,prázdniny" a fakt nebudu sedět u PC jako vy den co den, a klikat tuhle hru do zblbnutí pořád :D
Jediný kdo je uplakánek, jsi ty :D furt slabej kus.
Zrovna ty tady budeš brečet ? největší scripter s multiučty :D umíte něco jiného ? fakt ubohost tvého chování dosahuje dalších a dalších milníků
Jsem programátor, bylo by divný, kdyby klikal ručně :D Mě jen sere to co jsem tu psal vždycky, hrajete spolu ve velkém počtu hráčů a neútočíte mezi sebou, takže sortujete, kdo může a nemůže hrát a kazíte jim hru :) ale vy omezenci s IQ tohle nepochopíte.
Já přijdu na server a smažu všechny ve dvou lidech, né v deseti a nesortuji, na koho útočit a na koho neútočit. Taky ze mě máte největší respekt a jak dojdu na server, jdete na mě v deseti lol :D jako posledně

Buldok20088

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
12
Posledně to bylo ve dvou max ve třech, jinak tenhle speed SME začali ve 3.... Nevím kde jsi viděl tucet, asi špatné brýle programátore..