• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

Sherman Cardenas.sk

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
Stále dookola hádky nič iné.... speedy umierajú a neviete ako to zvrátiť tak kopete okolo seba a urážate sa navzájom. Pritom vás spája spoločná vášeň k speedom... nepríde vám to zvláštne? ...

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
192
Co to meleš za nesmysly?
Speed kola umírají protože,
  • Hráči stárnou, mění životní priority a nemají na to čas
  • Noví hráči nepřibývají, protože v tomto světě je tolik možností a zábavy, že vlastně tato hra už nikoho moc nezaujme

Pokud to vztáhneme obecně na celou hru:
c) Konkurence novějších her: Vznik mnoha nových a technologicky pokročilých her, které nabízejí lepší grafiku a herní mechanismy, může odvádět hráče od starších her jako jsou DK.
d) Změna preferencí hráčů: Hráči mohou preferovat modernější typy her, jako jsou mobilní hry nebo konzolové hry, což může vést ke snížení zájmu o browserové hry.
e) Technologický pokrok: Browserové hry mohou být vnímány jako zastaralé ve srovnání s hrami využívajícími nejnovější technologie a herní enginy.
f) Růst mikrotransakcí: Přílišné zaměření na mikrotransakce může odradit hráče, kteří hledají férové herní zážitky bez nutnosti neustálého placení.
g) Komplexnost a časová náročnost: Hra může být příliš časově náročná nebo komplikovaná pro nové hráče, což může odrazovat novou hráčskou základnu.

Takto bych mohl pokračovat do aleluja, dále support se o hru absolutně nezajímá a neblokuje hráče, kteří porušují pravidla.
  • Koho má bavit hrát čistou hru proti podvodníkům? Nikoho.
  • Koho má bavit hrát proti hráčské přesile? Nikoho.
  • Koho má bavit vysedávat 14 dní a více u herního kola 300x rychlejším, jak je běžný herní svěr? Nikoho
1721982041898.png

8 hráčů hraje spolu, tahle hra se jmenuje divoké kmeny a očekává se souboj mezi jednotlivými kmeny, děje se to? Už zhruba 3 roky se na speed kolech nic nezměnilo, neustále tam chodí stejní hráči a nikdo nový.

Stále dookola hádky nič iné.... speedy umierajú a neviete ako to zvrátiť tak kopete okolo seba a urážate sa navzájom. Pritom vás spája spoločná vášeň k speedom... nepríde vám to zvláštne? ...

Mě přijde zvláštní, že sem přijdeš rozumovat a tvoje věty obsahují absolutní bludy, nic neříkající. Pojďme do detailu:
Stále dookola hádky nič iné....
Co můžeš dělat jiného, jestliže support nekoná a hráči si stěžuji, že nemohou hrát kvůli skripterům, kteří jim narušují klidné hraní?
speedy umierajú a neviete ako to zvrátiť tak kopete okolo seba a urážate sa navzájom.
To že umírají, nedokáže zvrátit support ani hráčská komunita ale obě dvě skupiny tomu mohou napomoci.
Jak bys to zvrátil ty? Einsteine? Možná tím, že by jsi se odstěhoval do Budapešti.

Pritom vás spája spoločná vášeň k speedom.
Tam mě ta vášeň už opustila snad rokem 2018, nyní tam jdu dvakrát do měsíce, jestli vůbec, protože mam nechuť to hrát, kvůli supportu, co z tý hry udělal :) ale to je můj subjektivní pocit.
nepríde vám to zvláštne? ...
Zvláštní mi přijdeš ty, že se tu vynoříš z ničeho nic a začneš tu mudrovat. Já tu hru hraji od roku 2008, jsem tu skoro nejdéle hrajícím hráčem speed kol vůbec, nahráno mám jak všichni hráči dohromady všude po světě a myslím si, že mám k tomu co říct :)

Agresivní virus

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
když tam byl Deswer bylo to špatně :D když nehrají x x let speedy :D pořad je to špatně člověk si nevybere :D ta hrá už je nudna no :D sto let za zenitem snaha o nějaky oživení naprosto nuloví admini jí brzy pohřby sami tu hru :D

co udělaly dobreho admini a vyvojaři pro hrače

1 přidaly hcapchu ktera pomaha protí podvodníkum
1 hcapcha 1000 řešení za 20 kč pro skriptery to je 30 řadku kodu co to vyřeši opět normalní hrač je bit a podvodník pouze ho to stojí 20 kč měsičně třebas proto že ty hcapchy neskačou až tak moc

2 vyvojaří přidaly pastí protí skripterum atd...
2 skripteři to obešli a vysmali se jím

3 vymyšlejí noví eventy to je velky plus
3 ale jsou to takoví sračky že se hračum chce blejt a na zpetnou vazbu nereagují a přidavají tam eventy typu gamblerství

co si z toho vezmeme? skripteři budou a byli a níkdy to neskonči povoli se povoleny skripty a ty hrači si je zautomatizují

kdybych já teď v tejto době hrál speedy tak řeknu na rovinu lognu si 20 učtu skript co staví / rekrutuje / rabuje s i bez premioveho učtu a dokonce boři hradby u barbarek to všechno v jednom skriptu? a detekce? jaka žadna normalně sem si tam pustil učet na testovaní a naprosta pohoda bez banu si tam brazdíl mezi tom 5 hračí a bez banu :D že bych radima a spol šel někdy vypleskat v 20 učtech? sice mě to bude stat pouze 200 premiovích bodu za pomocnika rabovaní :D ale to bych přežil :D

Byzanticy

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
18
Štve mě že už nejedou noční speedy, blesky, miniblesky apod. tahle hra už těžce upadá jako. speedy májí být 24/7 ! dřív se hrálo pořád, ale ted' tu máme partičku lenovců co to prostě dělat nebudou.

Naposledy upraveno:

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
807
Noční speedy jsou dlouhodobě méně hrané, aktuálně jsme se rozhodli nasadit nový model plánování, abychom otestovali, zda to bude mít pozitivní nebo negativní ohlasy

Agresivní virus

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
dovolují se přidat a taky řict že v noci to hraly lidí co prostě neměly rano čas nebo pracuji do noci a nebo co mají v noci dival sem se a v noci vždy hralo par lidí a to bez rozdilu i když jích bylo meně hraly

za 1 je to škoda proto že ty lidí prostě si už nezahrají sam sem chtěl hrát boužel nic nebylo naplanovano
2 server je zaplaceni tak proč toho plně nevyužit co vás to bude stat? v podstatě nic kromě naplanovaní kola a proto že ste liny tak nic nenastavite ? takhle to bereme mi hračí že ste jenom liny a prostě to jedno až dvě kola nenastavite přes noc
za 3 chyby zde kola dlouha 4 až 6 hodín davate jenom všeobecně ty co bejvají na jinich serverech proč? však vám to usetři i čas to nastavít hračí si zahrají a je to a mate víc času chytnout podvodniky :D
4 dlouho nebyl žadni special viz hrači rozděleni rovnomerně do kmenu / nebo specialní mapa chtělo by to alspon dvakrat do roka veřim že to moc času nezabere klidně se toho ujmu pokud bude z vaši strani zájem
5 proč je na speed kolech capcha když to tam skače každou chvilku? však to postrada smysl svět chapu i na ten si hračí stežují že přišli o x x vesnic nebo nějaky věci se pokazili ale proč na speedech? kde každa vteřina rozhoduje?

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
192
Hoši v cizině pomalu vypínají servery SDS, v Polsku se nehraje snad rok a půl, většinou jsou SDS jen přes den, viz Rumunsko.
Zvykni si, admin tým a support se nebude podřizovat hráčům, dělají to zadarmo či za půl darma a mají taky nějaký život

To že na CZ verzi nejsou speciální kola a snaha tu hru oživit respektive speed kola, to víme už sakra dlouho a nemůžeš se divit.

Jediný, co mohu Deswerovi schválit, je captcha. Na speed kolech v Německu není a když tam jsou jednou za čas speed kola, tak si to užívám.
Vyskakuje to nesmyslně často, na speed kolech, které mají 3-6 hodin hráč každou chvíli odklikává obrázky, které odklikat ani nelze. Kolikrát se obrázky zacachují a musím měnit prohlížeč, čistit cache nebo se připojit z telefonu, odkliknout a pak jít přes PC.

Základní problém je, že to řídí lidi, kteří to nehrají a nerozumí tomu.