Co to meleš za nesmysly?
Speed kola umírají protože,
- Hráči stárnou, mění životní priority a nemají na to čas
- Noví hráči nepřibývají, protože v tomto světě je tolik možností a zábavy, že vlastně tato hra už nikoho moc nezaujme
Pokud to vztáhneme obecně na celou hru:
c)
Konkurence novějších her: Vznik mnoha nových a technologicky pokročilých her, které nabízejí lepší grafiku a herní mechanismy, může odvádět hráče od starších her jako jsou DK.
d)
Změna preferencí hráčů: Hráči mohou preferovat modernější typy her, jako jsou mobilní hry nebo konzolové hry, což může vést ke snížení zájmu o browserové hry.
e
) Technologický pokrok: Browserové hry mohou být vnímány jako zastaralé ve srovnání s hrami využívajícími nejnovější technologie a herní enginy.
f)
Růst mikrotransakcí: Přílišné zaměření na mikrotransakce může odradit hráče, kteří hledají férové herní zážitky bez nutnosti neustálého placení.
g
) Komplexnost a časová náročnost: Hra může být příliš časově náročná nebo komplikovaná pro nové hráče, což může odrazovat novou hráčskou základnu.
Takto bych mohl pokračovat do aleluja, dále support se o hru absolutně nezajímá a neblokuje hráče, kteří porušují pravidla.
- Koho má bavit hrát čistou hru proti podvodníkům? Nikoho.
- Koho má bavit hrát proti hráčské přesile? Nikoho.
- Koho má bavit vysedávat 14 dní a více u herního kola 300x rychlejším, jak je běžný herní svěr? Nikoho
8 hráčů hraje spolu, tahle hra se jmenuje divoké kmeny a očekává se souboj mezi jednotlivými kmeny, děje se to? Už zhruba 3 roky se na speed kolech nic nezměnilo, neustále tam chodí stejní hráči a nikdo nový.
Stále dookola hádky nič iné.... speedy umierajú a neviete ako to zvrátiť tak kopete okolo seba a urážate sa navzájom. Pritom vás spája spoločná vášeň k speedom... nepríde vám to zvláštne? ...
Mě přijde zvláštní, že sem přijdeš rozumovat a tvoje věty obsahují absolutní bludy, nic neříkající. Pojďme do detailu:
Stále dookola hádky nič iné....
Co můžeš dělat jiného, jestliže support nekoná a hráči si stěžuji, že nemohou hrát kvůli skripterům, kteří jim narušují klidné hraní?
speedy umierajú a neviete ako to zvrátiť tak kopete okolo seba a urážate sa navzájom.
To že umírají, nedokáže zvrátit support ani hráčská komunita ale obě dvě skupiny tomu mohou napomoci.
Jak bys to zvrátil ty? Einsteine? Možná tím, že by jsi se odstěhoval do Budapešti.
Pritom vás spája spoločná vášeň k speedom.
Tam mě ta vášeň už opustila snad rokem 2018, nyní tam jdu dvakrát do měsíce, jestli vůbec, protože mam nechuť to hrát, kvůli supportu, co z tý hry udělal
ale to je můj subjektivní pocit.
nepríde vám to zvláštne? ...
Zvláštní mi přijdeš ty, že se tu vynoříš z ničeho nic a začneš tu mudrovat. Já tu hru hraji od roku 2008, jsem tu skoro nejdéle hrajícím hráčem speed kol vůbec, nahráno mám jak všichni hráči dohromady všude po světě a myslím si, že mám k tomu co říct