- Počet poděkování
- 2
Stále dookola hádky nič iné.... speedy umierajú a neviete ako to zvrátiť tak kopete okolo seba a urážate sa navzájom. Pritom vás spája spoločná vášeň k speedom... nepríde vám to zvláštne? ...

Stále dookola hádky nič iné.... speedy umierajú a neviete ako to zvrátiť tak kopete okolo seba a urážate sa navzájom. Pritom vás spája spoločná vášeň k speedom... nepríde vám to zvláštne? ...
Co můžeš dělat jiného, jestliže support nekoná a hráči si stěžuji, že nemohou hrát kvůli skripterům, kteří jim narušují klidné hraní?Stále dookola hádky nič iné....
To že umírají, nedokáže zvrátit support ani hráčská komunita ale obě dvě skupiny tomu mohou napomoci.speedy umierajú a neviete ako to zvrátiť tak kopete okolo seba a urážate sa navzájom.
Tam mě ta vášeň už opustila snad rokem 2018, nyní tam jdu dvakrát do měsíce, jestli vůbec, protože mam nechuť to hrát, kvůli supportu, co z tý hry udělalPritom vás spája spoločná vášeň k speedom.
ale to je můj subjektivní pocit.Zvláštní mi přijdeš ty, že se tu vynoříš z ničeho nic a začneš tu mudrovat. Já tu hru hraji od roku 2008, jsem tu skoro nejdéle hrajícím hráčem speed kol vůbec, nahráno mám jak všichni hráči dohromady všude po světě a myslím si, že mám k tomu co říctnepríde vám to zvláštne? ...

nahráno mám jak všichni hráči dohromady všude po světě

když nehrají x x let speedy
pořad je to špatně člověk si nevybere
ta hrá už je nudna no
sto let za zenitem snaha o nějaky oživení naprosto nuloví admini jí brzy pohřby sami tu hru
že bych radima a spol šel někdy vypleskat v 20 učtech? sice mě to bude stat pouze 200 premiovích bodu za pomocnika rabovaní
ale to bych přežil