• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

Deleted User - 3604689

Guest
Dámy a pánové, rád bych Vám shrnul "Speciální speed kolo" :D

90 rychlost na 24 hodin - zvláštní
v nastavení kmen pro 2, reálně kmen pro 10 lidí - zvláštní
24 hodinový speed nastavit ve všední, pracovní dny, se startem 8:00 ráno - zvláštní
nazvat to "speciálním kolem", když 24 hodinové speedy jsou každý druhý víkend (speciální na tom kole, kromě rychlosti není také nic) - zvláštní
Buldok nabere všechny lidi co zná do kmene, aby pak zabíral lamky nebo barbarky - obvyklé

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
240
Adame, zapomenul jsi napsat, že je zvláštní hlavně v tom, že admin tým @sakaal @Lamač. @Kubina tam nechávají hrát hráče se zakázanými skripty a nejsou schopni je vyloučit ze hry nebo minimálně zablokovat.
Zvláštní je také to, že minimálně rok tyhle hráče nechávají hrát a kazit hru ostatním, ten support tým to má absolutně na salámu a je to škoda.
Když nemají čas, tak proč není jen pár kol do měsíce? :)

Zvláštní je také celá situace ohledně speed kol a admin týmu této hry..

veseda

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
Adame, zapomenul jsi napsat, že je zvláštní hlavně v tom, že admin tým @sakaal @Lamač. @Kubina tam nechávají hrát hráče se zakázanými skripty a nejsou schopni je vyloučit ze hry nebo minimálně zablokovat.
Zvláštní je také to, že minimálně rok tyhle hráče nechávají hrát a kazit hru ostatním, ten support tým to má absolutně na salámu a je to škoda.
Když nemají čas, tak proč není jen pár kol do měsíce? :)

Zvláštní je také celá situace ohledně speed kol a admin týmu této hry..
to byl hlavním důvodem proč jsem přestal hrát speedy. :)

Buldok20088

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
12
Tady je zas slziček, kdyby tě občas zajímalo jak kdo hraje tak se třeba koukneš na poražený protivník ale co už a co se týče scriptu tak ty jsou ti na takovém nastavení na 2 věci .. asi víš na jaké. Jinak nastavení psané a reálné je jako nebe a dudy, to kolo mohli dát jako překvapení a vyšlo by to stejně.

Loky147

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
No to nastavenie bolo dosť nepresne napr zastup bol povolený a nemal byť :D aa kedy sa planuje dalši speed ?

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
240
Tady je zas slziček, kdyby tě občas zajímalo jak kdo hraje tak se třeba koukneš na poražený protivník ale co už a co se týče scriptu tak ty jsou ti na takovém nastavení na 2 věci .. asi víš na jaké. Jinak nastavení psané a reálné je jako nebe a dudy, to kolo mohli dát jako překvapení a vyšlo by to stejně.
Mě absolutně nezajímá jak kdo hraje, hrajete v partě již několik měsíců, hrajete v přesile již několik měsíců vůči ostatním hráčům a jste v jednoznačné výhodě oproti ostatním, kteří tam hrají sami za sebe. Nevím, zrovna mě poučovat se skripty mi přijde marné, když je roky vytvářím a moje zaměstnání je programování.
Mám pocit, že se posral i datum ukončení speedu :D :D :D když nic nenavazuje
Ono by neuškodilo, kdyby ty speed kola na čas si dali pauzu, ne?

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
240
Hlavně, že když Buldoček tam hraje se skripty a tahá s sebou 10 kamarádů, tak je to v pořádku.
Nebo co znamená podle tebe že někdo používá skripty? co používají ostatní na víc, oproti buldokovi apod?

Dujo

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Hlavně, že když Buldoček tam hraje se skripty a tahá s sebou 10 kamarádů, tak je to v pořádku.
Nebo co znamená podle tebe že někdo používá skripty? co používají ostatní na víc, oproti buldokovi apod?

Kde já jsem, prosím tě, napsal, že to, jak hraje Buldok je v pořádku? Jestli ti tento hráč leží v žaludku, tvůj problém - mě z tohoto dlouholetého poměřování pindíků vynech. Nehraji speedy tak dlouho, tudíž nehodnotím, zde Buldokovo hraní je či není v pořádku, protože ho vidím na speedech minimálně (alespoň za mou dobu hraní).

Beru to s nadsázkou, kvůli téhle jedné situaci se nezblázním, jen to beru tak, že já jít hrát s více kamarády než je kapacita kmene, tak se třískáme hlava nehlava. :D
Nic víc v tom nehledej a pokud jsem ti nějakým způsobem poškádlil tykadélko, tak se předem omlouvám.