• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

radimgaluska

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Asi to tu nikdo nevyřeší já sem moc nechodím protože tu nemám co řešit všichni v top 10 na spidu vždy používají stejné věci. Když si chcem zahrát tak jdem na jiny server do zahraničí protože tady už je konkurence jenom když dojde 2 skupina protivníků:/jako dnes kolo trvalo hodinku už je celkem nuda ale když dají kolo jenom pro 2 kmeny tak hraje i 400 lidí což je dobře ,ale jinak se tady poměřují jenom pindíci.:mad:

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
240
Asi to tu nikdo nevyřeší já sem moc nechodím protože tu nemám co řešit všichni v top 10 na spidu vždy používají stejné věci. Když si chcem zahrát tak jdem na jiny server do zahraničí protože tady už je konkurence jenom když dojde 2 skupina protivníků:/jako dnes kolo trvalo hodinku už je celkem nuda ale když dají kolo jenom pro 2 kmeny tak hraje i 400 lidí což je dobře ,ale jinak se tady poměřují jenom pindíci.:mad:
S tebou bych si poměřil raději inteligenční koeficient.

Buldok20088

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
12
Je to těžký ti vyhovět, když necháme hrát xxxx hráčů je to špatně, když nikoho je to špatně. Ale rozdíl mezi mnou a tebou je ten že mám asi 20 lidí v pratelych a na ty neutocim, ty tam mas maximálně svoje multaky a posluhovače. A ještě jedna věc, minulý týden jste zabrali všechno co bylo nad 1500b koukni kolik hráčů je tam teď co si zahrají a to píšeš pořád že si nemají šanci zahrát. Přeji hezký víkend a ať ten boj sám se sebou jednou vyhraješ!

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
240
Je to těžký ti vyhovět, když necháme hrát xxxx hráčů je to špatně, když nikoho je to špatně. Ale rozdíl mezi mnou a tebou je ten že mám asi 20 lidí v pratelych a na ty neutocim, ty tam mas maximálně svoje multaky a posluhovače. A ještě jedna věc, minulý týden jste zabrali všechno co bylo nad 1500b koukni kolik hráčů je tam teď co si zahrají a to píšeš pořád že si nemají šanci zahrát. Přeji hezký víkend a ať ten boj sám se sebou jednou vyhraješ!
Máš pravdu jedině v tom, že když jsme hráli, tak ostatní zabrali všechny hráče, což se mi nelíbí a jsem proti, já jsem nezabral ani jednoho kromě vás.
Já boj sám ze sebou nemám, ale začnu chodit hrát, abys neměl tak silný řeči.

Deleted User - 3604689

Guest
Buldoku rozdíl je v tom, že když jdeme hrát my, tak nás je 2 až 5 maximálně. Když jdete hrát Vy, tak vás je 10-20. Pokud to nevnímáš jako zásadní rozdíl ve způsobu hry, tak je s tebou něco špatně.

Buldok20088

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
12
Kdy je nás tolik, jedině když vyhrajem v pátek speed na tři dny a všichni tam lezou jak šváby na pivo.. na startu nás je 2az 5 maximálně taky.. a koukej kdo je s náma, jako jpst, richardino, oviovi atd prostě je necháme hrát, myslím že to není konkurence v offfu ani deffu

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
240
Jaxem řek, přijdu zas.
Level 0 vám moc nevonní no, rozumím, že je lepší vesnice 2138 minimálně, kde nemusíte ukazovat, zdali umíte farmit a stavět :D Lognete se, mačknete jednotky a pak ve velkém počtu útočíte, ale tady vám to moc nejde chlapci.
Tak zas příště :Wrrr
Snímek obrazovky 2024-11-11 v 16.47.52.png

Buldok20088

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
12
Ten mám nejradši, ale včera sem měl svátek a malej taky a přišla návštěva. Tak snad příště to bude lepší. Jinak jako já vyrabovanych 100 vesnic a ty 1500.. pěkný scripta musím uznat!

Deleted User - 3604689

Guest
Skripta jsou na vysoké škole a né na kmenech. Asi myslíš skripty :cool: