- Počet poděkování
- 17
já milují skripty do pm pl všechny dík
Je to krásný pocit že na mě někdo myslí když usínáDneska zase Buldok naklepanej jak řízek, 24h se může věnovat rodině a nemusí sedět u PC.
Vždyť teď dost prší, mlhy hnusné pocasi .. co venku ..Tvoje rodina? Ta to rozhodně nebude, protože místo toho, abys jí věnoval čas a energii, trávíš svůj život v tomhle virtuálním nesmyslu. Speed kolo si zahrát jednou za čas, budiž, ale hrát skoro každý Speed a ještě tomu obětovat tolik času? To už je spíš diagnóza než zábava.
Já jsem tomu taky kdysi věnoval čas, ale to mi nebylo ani 18 a ještě jsem neměl rozum. Ty ho zjevně nemáš dodnes, protože jinak by sis uvědomil, jak absurdní je mrhat životem na něčem, co ti nikdy nic nepřinese.
Virtuální přátelé, to je možná důvod, proč u toho neustále sedíš. Ovšem je lepší občas jít na čerstvý vzduch a žít život.
Pokud někdo bude tvrdit, že toto je možné ručně, tak v přepočtu to znamená, že od začátku až do konce speedu musel každou sekundu 2x kliknout na tlačítko A v pomocníkovi rabování a do toho samozřejmě zvládnout hrát...Zobrazit přílohu uživatele 7803
Ahoj @Kubina, mohu se zeptat jak je možné že tento hráč stále hraje? Speed trval 8 hodin a 20 minut včera a on stihl vyfarmit 61.594 vesnic. Já jen, že to musí být divné i úplnému blbci.