• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
@Lamač. opět si to nastavoval ty ? Tam něco berete ? Tvl jak dlouho tu hru hrajes ? Necháš lidi čekat hodinu než mužou postavit důl na první lvl ? Vy to chcete opravdu za každou cenu pohřbít tu hru že ? :-D
Asi se přihlásím k nastavování speedů pak budete na stavbu 1 úrovně čekat 3 měsíce

monoera

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Poslední dobou jede podpora pěkné pecky. To kolo s doly 0 a strážní věží na 3 jsem si zkusila taky.

Fáákt dobrý matroš kluci, gratuluji!

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
242
@Lamač. opět si to nastavoval ty ? Tam něco berete ? Tvl jak dlouho tu hru hrajes ? Necháš lidi čekat hodinu než mužou postavit důl na první lvl ? Vy to chcete opravdu za každou cenu pohřbít tu hru že ? :-D

Kdo říkal, že tu hru chceme pohřbít ? :)
Pokud je chyba v nastavení, tak se to prostě může stát, nikdo není dokonalý.

NBBčko

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Kdo říkal, že tu hru chceme pohřbít ? :)
Pokud je chyba v nastavení, tak se to prostě může stát, nikdo není dokonalý.
Byl by jsi první kdo by řval na celé kolo. A pohřbít ano, minimálně fórum, když se tady dává tolik prostoru individuím jako výše. Kdysi dávno jsem sem chodil rád. Teď raději ne. Btw chybovat ano, ale nepřemýšlet u toho. Kámo nejsi u hry první rok.. S pozdravem J.o.s.h.u.a

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Byl by jsi první kdo by řval na celé kolo. A pohřbít ano, minimálně fórum, když se tady dává tolik prostoru individuím jako výše. Kdysi dávno jsem sem chodil rád. Teď raději ne. Btw chybovat ano, ale nepřemýšlet u toho. Kámo nejsi u hry první rok.. S pozdravem J.o.s.h.u.a
Jsi na discordě? Já jsem na vlastním a zvu tě tam (už jsem dal i trvalou pauzu)

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
individuím? myslíš spamera a trolla @CheGuevara