• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
K Lamačovi:
Zrovna o tomhle jsme se bavili snad dokonce přímo my dva. Ale to by sis to musel pamatovat...
Jasně jsem říkal, že to nebyl můj návrh, ale věc, kterou udělali členové speed týmu. Ostatně, i dnes místo toho Precisionu s divnou podmínkou vítězství měla být Železná pevnost. Jo, občas i já jsem schopen vytvořit nějaký nesmysl, co si pak zpětně řeknu "tohle jsem nedomyslel, mělo to být jinak". Ale to u tvých návrhů bylo prostě den co den a aniž by sis to uvědomoval a poučil se z toho. 6-8hodinové speedy, co uprostřed týdne končí v 11 hodin večer, ale taky v jednu, ve dvě ráno. Precisiony, co jsi přímo ty sám vymyslel tak, že těch bodů na speedu mohl dosáhnout sotva jeden hráč, natož aby je víc lidí dorovnalo a předháněli se o co nejbližší body té hranici. Pevnostní speedy, kde pevnostní vsi skoro ani nešlo dobýt, natož o ně bojovat nebo využít jejich SD a postavit v nich pořádné vojsko. Speedy s názvem, které v tvém podání úplně ztratily svůj původní význam (CAT vs. Bash, RetroBlesk, ...). Několikatýdenní čekání na Bashe nebo na CATy, týden, kde snad 9 z 15 po sobě jdoucích speedů byly Speed of Barbars. Nelogické začátečnické ochrany. Na téměř všech Speed of Barbars se jen barbarkařilo a bylo tolik barbarek a tak pomalé šlechtění, že se pořádně nebojovalo, protože barbarky se nestihlo dobrat kolikrát ani z třetiny. Ošizené speciální týdny. Na velkém počtu speedů velké množství barbarek a rychlost věčně 400.
Však už jsem to tady, na skypu i v ticketech všechno popisoval, nevím, proč tě baví číst to pořád znova.

K Mauriciovi:
Si pojď zahrát speedy v dnešní době, ne? :) Uvidím tě na speed serveru rád.
Já se k těm "starým časům", tedy 2008-2010, moc nechci co do návrhů vyjadřovat. Za prvé jsem tu moc nehrál (první speed jsem odehrál asi až někdy v září 2010 na .hu) a za druhé to byla celkově odlišná doba. Bylo tu hodně hráčů a většina z nich chodila do základních škol, takže měli víc čas než dneska a i tomu se ty návrhy uzpůsobují. Dřív jsi dal na jakýkoli týden během roku Zemi a přišlo přes 60 hráčů, co aspoň 2 dny aktivně hráli. Dneska by 2 a víc dní hrálo 8 účtů a aspoň 4 z nich by byly duály. To je prostě tvrdá realita dneška a důvod, proč dlouhé speedy a speedy od nízkého levelu nejsou to, co dřív. Chybí nějaká rozsáhlá konkurence, chybí velké množství hráčů, co mají skoro každý den čas na to hrát speed 6 a víc hodin dlouhý.
Takže i proto se ty návrhy musí ubírat jiným směrem, jestli to má být pořád zábavné a hratelné a aby to i přilákalo nové hráče. To se mně snad docela daří a po světě na tom asi nikde nejsou lépe a zřejmě to i hráči teď začínají chápat a i ti kvalitní, byť často PRkaři nebo skriptaři, z celého světa na ně začínají často chodit.
 
Naposledy upraveno:

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
To bohužel ano, ale na druhou stranu se ukazuje, že všechno zlé je k něčemu dobré. Na skypu jsou vaše výplody dostupné naštěstí pouze těm lidem ve skupině :D
 

DeletedUser25387

Guest
To je pravda. Nemusí to vidět lidi tady, ale jen lidi co jsou ve skupině nebo mezi sebou. :D
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Hahaha šachlik is here :wacko

Má to ale také jednu pozitivní stránku a to tu, že jsme neustále v kontaktu. :)
 

DeletedUser31120

Guest
Není to už trošku moc, dávat Vítry každý týden? A navíc od noci??? Proboha....
 

Edelweiss

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
26
Já toho názoru nejsem. Když něco nechci hrát tak nehraji a nekritizuji práci jiných.
 
Nahoru