• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

DeletedUser44631

Guest
Ačkoliv jsem na to neměl čas, big up za snahu a nastavení.. Takhle by to mělo vypadat a snad ta píle vydrží a dá se to nějak skloubit časově..
 

CHRISTOPHER GET RIGHT

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Za mě rozhodně také patří palec nahoru pro Kubinu, ač už kontinentální nevyšel, nevadí příště se snad zadaří, ale nápad na speed bez hradeb a s velkou produkcí a se zabíráním jenom hráčů úplně oživil chuť zase začít hrát na .cz :) Takže snad to bude nadále pokračovat na této úrovni, kde si každý hráč rozhodně najde svoje klady a rád si nějaký ten speed klikne .
 

radimgaluska

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Taky se přídavám s poděkováním za speed kola dnes odpoledne škoda toho 1 že nejelo ale to se podaří jindy dobré nastavení Kubina
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Za mě palec hore pro Kubinu! Konečně nastavení, které umožnilo kvalitní boje a vyrovnalo kvalitativní rozdíly mezi hráči. Jen tak dále!
 

DeletedUser44631

Guest
Můžete nesdílet ten URL pro plánování SDS?
Dostal se ke mě nějaký odkaz, který byl nesdílen někde na nějaké české speed skupině.

Je platný či to byl jen výkřik do tmy?
Děkuji
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
746
Ahoj, zatím jsem ten system nedodělal… :/ Takže odkaz zde na fóru zatím zveřejňovat nebudeme.
Pokud se k tobě dostal, tak ho můžeš použít… Ale pak je potřeba mi napsat, že tam někdo něco vložil… (a možná tam bude ještě nějaká chyba, i když by již být neměla…)
 

Adams Hahn

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
34
Ahojte, rád bych se přidal k poděkování za změnu speed kol. Vidím naprosto parádní změny, jak v odměňování, tak v nastavování :) Jen tak dál.. kontinentální speedy jsou super věc, aspoň přilákají lidi ze světů, což by mělo být cílem, aby se speedy nehráli v 10ti lidech ale ve 100 :) Díky ještě jednou
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
746
Zakázat farmení surovin a zároveň pustit sběr surovin nelze...Ale lze udělat speed bez barbarek a bez možnosti útočení na hráče a zároveň zapnout sběr surovin...
 
Nahoru