• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
746
@Legendary sir Fcéčko Paladin s předměty již ve hře nelze nastavit... Pravděpodobně tedy kopírují do popisu kola staré texty... :)
Důvodem je odstranění tohoto systému z kódu hry, tento systém byl nahrazen novým, Paladinem se schopnostmi. Starý systém s předměty, ať už starými nebo novými, nebude nikdy na žádném novém světě a není tedy potřeba jeho kód dále udržovat.
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Však na tom speedu bylo snad 6 Čechů, všichni jsme ty nové předměty používali, normálně fungovaly, na katapultech se tam vymlátila jedna offka za druhou.
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
746
Má někdo snímek obrazovky, kde je vidět datum a čas?
 

sakaal

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Speed Administrátor
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
260
Každý server, ktorý požíva predmety paladina, ich používa bez súhlasu InnoGames.
 

DeletedUser44631

Guest
Mě trošku zaráží, že každá herní jazyková verze funguje úplně jinak. V Brazilii a Portugalsku jsem hrával tyto speed kola ještě rok zpět - v Brazilii jsou i nastavení, kde lze zkracovat za premium budovy apod. Jinde jsem to ve světě neviděl.
Co se týká katů je tam stará klasika nové a staré předměty, jako si to pamatují veterání na CZ. Tzn desetinásobek útok/obrana.

V Polsku speed kola spravuje Gwiazdeczka, na kterou mám kontakt ale bez jejího souhlasu jej sdílet nechci. Pamatuji si, že Kozmicz měl kdysi mezinárodní chat kde měl lidi a kontakty, předpokládám, že v této době není problém se s nimi spojit a pozjistit si to.

Ovšem možné je, že Poláci opravdu nemají tuto možnost povolenou, protože celkově na herních světech podvádí a admin team to moc neřeší.
V Polsku hraji aktivně přes dva roky a odjakživa to tam takto funguje.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Osobně jsem se před nedávnem přímo na InnoGames ptal, zda je povolené na speedech používat starý systém paladina. Odpověď zněla "Ne, není". Předpokládám, že to platí pro všechny jazykové verze, nevidím důvod, proč by poláci v tomto ohledu měli mít nějakou výjimku. Každopádně to, že někteří speed admini nedodržují stanovená pravidla není náš problém, to už si musí ohlídat kompetentní osoby. My určitě nechceme dělat nic, co je ze strany InnoGames zakázané, proto pokud nedostaneme od Inno zelenou, nebudeme předměty pro paladina nastavovat.
 

DeletedUser44631

Guest
To je naprosto v pořádku, jinak díky za možnost si zahrát SDS se strážnými věžemi - ale je to spíše na pomalejší speed kola nebo na vítry s nižší rychlostí vojska :)
 

DeletedUser44631

Guest
Správce účtu: lze zakoupit při dosažení 20 vesnic k aktivnímu PÚ

Dva dny zpět jsem to tu chtěl napsat, neměl jsem čas a najednou to tam je v plánech. Dobrá práce, otázkou je - proč omezujete hráče a nenecháte je hrát se správcem? Jsou k tomu pádné důvody? Kdo nechce do hry investovat peníze, investuje čas stavěním.
 
Nahoru