• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

Praetorian-from-hell

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
50
Zdravím, napíšu zde po delší době stručně a jasně. Ty dva týdny co nastavoval speedy Kubina, byly pro CZ speed komunitu a hlavně pro CZ reprezentaci dva speciální týdny, kde si hráči mohli vyzkoušet různá zpestření, zajímavá nastavení a podobně. Je to dáno tím, že Kubina komunikuje a ptá se osobně hráčů na discordu, která nastavení by si rádi vyzkoušeli. Nebojí se přijít i s vlastními nápady, což se bohužel nedá říci o naší speed administrátorce. Po těchto dvou týdnech se zase všechno vrátilo do starých kolejích a nastavení jsou opět nevyhovující pro hráče, ať už herně nebo časově. Pro mě nedává žádný smysl, aby někdo, kdo se o hru tolik nezajímá a nerozumí ji tolik jako samotní speed hráči zastával funkci speed administrátora. Nejsem tu proto, abych o něco žádal, ale prosím o zamyšlení se nad touto věcí. Osobně bych doporučoval a také očekával větší zapojení Kubiny co se týče alespoň nastavování speedů. Prosím o vyjádření samotných speed hráčů.
Děkuji
 

-FaTy*

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
Tak teď napíšu něco od plných plic a je mi jedno co bude ,klidně dejte doživotní zákaz.

Komu tady vadí skupina PRO až tolik,že dává supportu příkazy na banovaní hráčů? Není vám blbé upravovat erxomaie nastavení tak,aby mohl dřív do nočníku a naopak členům z PRO zkracovat dokonce ochrané lhůty? Už dlouho let ale dlouho je DK mrtvé,díky Vám a práci,kterou odvádíte. Vedení co dává skripty,vedení co chrání skriptaře a teď dokonce zasahuje do samotného nastavení speedů a rozdává bany dokonce bez vysvětlení ? Nebo ještě lepší dávat ban za rozklik útoků na prohlížeči? Jinak jste v pohodě ?



RIP
 
Naposledy upraveno moderátorem:

IamShaman

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
65
Komu tady vadí skupina PRO až tolik,že dává supportu příkazy na banovaní hráčů? Není vám blbé upravovat erxomaie nastavení tak,aby mohl dřív do nočníku a naopak členům z PRO zkracovat dokonce ochrané lhůty?

xDDDDDDDDDDDDDDD Lepší joke jsem dlouho neslyšel. Myslím, že všem je Vaše parta šašků z PRO úplně u zadku. Pokud obvinuješ někoho ze zkracování ochrany, tak máš jistě důkaz - ideálně video, protože zobrazovanej kód se dá snadno přepsat a screenshot tak není nic dokazující. :)

/edit: Plně souhlasím s Praetorianem, Kubinova práce a snaha oživit speedy byla skvělá.
 

jatru

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Nevím, jak si představuješ, že to funguje, ale pro upřesnění napíšu jen pár bodů a komentářů.

1) Komu by měla skupina PRO vadit? Všichni jsme rádi, že když přijdeme na speed, tak je alespoň proti komu hrát. Jediný problém, co tam je, tak to je ten velkohubej fatalibesser, co evidentně přečetl snad všechny pohádky na světě, a proto je to takovej pohádkář. Jinak tu žádnej West Coast v. East Coast fakt není.

2) DK jsou mrtvé z toho důvodu, že existují v dnešní době o dost zábavnější hry. Progres zastavit nejde a celkově prohlížečové hry nejsou v dnešní době moc populární.

3) Vedení scripty nedává, proč by to někdo dělal? A jak jsi na to přišel, že by měl někdo něco takového dělat? To by byli sami proti sobě. Třeba takový Kozmicz by tě za téměř každý script nejradši veřejně zbičoval na náměstí před nastoupeným zbytkem osazenstva speedu. Do teď se brání pokroku, což bylo již v minulosti otázkou řady debat mezi hráči speedů a týmem administrátorů.

4) A vážně myslíš, že někdo dostal ban za to, že hrál poctivě? To musíš být asi hodně naivní. Jasně, týpek ti nenapíše: "hele, hrál jsem 3 karty, měl jsem otevřený céčko v Tamperu", ale řekl bych, že ban přišel za něco takového - což mě teda dost překvapuje, protože povětšinou se na naše speedy chodí prohánět cizinci kvůli tomu, že to není hlídané, ale evidentně je, konečně!

5) Někde jsem tu kdysi četl od fataliho takový příspěvek, že se může zaručit za všechny hráče z PRO, že nepoužívají zakázané scripty, na to můžu říct jen tolik - "haha". Takže si pohádky nechme pro děti, protože jak je vidět, tak evidentně tak zas tak poctivě někteří nehrají (záměrně jsem napsal někteří, aby tu zas nebylo slzavé údolí). A navíc ani neumí asi scripty používat, když si nechali dát banán.
 

jatru

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
K tomu, co napsal Praetorian: souhlasím s tím, že speedy, které nastavoval pan Kubina, měly hlavu a patu. Zajímavá nastavení, novinky a celkově skvělý přístup z jeho strany. I co se týče tréninků na turnaj, tak nám poskytl opravdu velký prostor a za to mu patří dík.
 

Patrick Bateman

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
38
Já se musím také přidat k Praetorianovi a jsem rád, že jsi to tu zmínil, zpětná vazba je za mě velice důležitá věc u již tak mrtvé hry jako je tato, za mě Kubina naprosto perfektní, na discordu komunikuje a jak vyhovuje hráčům s nastaveními, opravdu smekám klobouk, mohl tam naflákat milion tuctových speedů jako speed adminka, ale ve svém volném čase si na tom dal záležet a zajímal ho názor ostatních a v 99% jim často vyšel vstříc. Takže za mě paráda, navíc člověk si vyzkoušel novinky, nebo staré zaprášené speedy co se dlouho nehrály.
Takže tímto se takové připojuji k flotile hráčů, kteří by chtěli Kubinu vidět nastavovat všechny, nebo alespoň 80% speedů !!!
 

DeletedUser44631

Guest
Hra mrtvá není, svojí skupinu lidí má. Speed je odlišný od světů a je normální, že hráči přicházejí a odcházejí. gamer.gif
Není však normální, že vedení hry to dělá snad naschvál, dělá vše proto, aby to nehrál už snad nikdo. Proč už dávno není český server například sjednocen se slovenským? Proč v jiných státech může fungovat sjednocení na .net apod?ireful.gif

Dohadovat se v dnešní době, kdo používá skripty mi přijde fakt vtipný. Nechcete se třeba dohadovat, kdo používá chytrý a tlačítkový telefon? To mi přijde asi tak na stejné úrovni. i_am_so_happy.gif
Ať si každý používá co uzná za vhodné, ty náročnější skripty stejně z většiny support odhalí a ty méně náročné jsou vesměs stejně povolené a zde na forum.blush.gifwink.gif

Za těch několik let co to tu hrajeme a trávíme u toho čas se toho moc nezměnilo. Stále stejný problém, že speed kola spravuje člověk, který to nikdy nehrál, nemá s tím zkušenosti a vůbec tomu nerozumí. Nemá chuť proto dělat něco víc, než by měl tzn naplánuje tam tisíckrát stejné nastavení a má hotovo.
Škoda, že tam nesedí někdo s elánem, kdo by chtěl tu hru posunout někam dál. Škoda, že není větší propagace na speed kola (myšleno na světech, videa, články apod).mad.gif

Protože kde jsme se to všichni naučili hrát? Proč když jdeme na běžný herní svět nikdo nám nestíhá a rabujeme a sbíráme nejvíce surovin?
To je disciplína ze speed serverů, kde u toho člověk musí sedět skoro furt a má tam šanci si natrénovat tisíckrát vše.

Kdyby měl @Kozmicz rozum, umožní @Praetorian-from-hell nastavovat speed kola či vypomáhat v admin teamu a mělo by to úplně jiné hodnoty.nea.gif
Žádný hráč Vám tu již nastavení plánovat nebude, několik desítek hráčů nastavení naplánovalo a z 80% jste se na ně vykašlali a neudělali jste pro ně nic.mocking.gif
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.302
Moc děkuji za vaši zpětnou vazbu k práci člena našeho týmu. Určitě je zpětná vazba od hráčů pro nás důležitá a jsme otevřeni vašim návrhům. To, že některé nápady nakonec nerealizujeme má vždy své důvody, ale určitě si velice dobře uvědomujeme, že speedy nenastavujeme pro sebe, ale pro vás a proto chceme, aby vás bavily. Kubina bude i nadále ve speed týmu a určitě se na jeho speedy můžete těšit i v budoucnosti.
 

DeletedUser44631

Guest
@Kubina @Kozmicz Zdravím, umíte nastavit i zkracování na SDS? Klasicky do 3 minut zdarma a nad 3 minuty normálně za PB.
Tyto SDS jsou v Itálii a docela to hráče bere :) jsou krátké, třeba i na 2h. Tedy včera účast nic moc, ale je to zase způsob jak si na krátkém nastavení více zahrát.

#3557 Cheap
Inizio:ott 20, 20:00
Fine:ott 20, 22:00
Descrizione:
  • Nobili potenziati (tolgono da 40 a 70 di lealtà)
  • Produzione nobili: Monete.
  • I costi per i nobili sono costanti e scontati rispetto allo standard, inoltre le monete costano un quarto rispetto al valore di default.
  • Costruzione istantanea: Attivata.
  • Push: Non possono essere inviate risorse liberamente.
  • Millisecondi: 50 per gli attacchi, 0 per i supporti.
  • Tempo per annullare i comandi: 60 secondi.
  • Ricerche: semplici.
  • Produzione risorse: maggiorata.
  • Livello 3,5
Limite giocatore:100
Condizioni di vittoria:Vincono i tre giocatori con più villaggi. Premi: 50PP + un Bonus Rinforzo Offensivo a testa.
Velocità:380
Velocità delle unità:0.7
Modalità vacanza:No
Account sitting:No
Morale:
Classifiche» Classifiche giocatore
» Classifiche tribù
» Giocatori avversari sconfitti
» Tribù avversarie sconfitte
 

DeletedUser44631

Guest
Díky za odpověď.
Proč není možnost na speedu pozvat hráče a jinde to možné je?
 
Nahoru