• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
A měl v té době rodinu, děti? A proč už ho nyní na kmenech není vidět?
No konečně to někdo okomentoval z DK týmu, ale zrovna někdo, kdo speedům vůbec nerozumí.
Rodinu v té době neměl a neměl jí ani v té době když z funkce odešel, chtěl si spíš užívat života.. :)
Chtělo by to konečně odpověď od Speed týmu, což je Kubina nebo sakaal, Edelweiss už určitě členem SDS týmu není.
Já to beru tak, pokud na to daný člověk nemá čas, tak ať raději pozici pustí, a pokud tam nemáte koho dát, tak raději ty speedy rovnou zrušte.
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
746
Jakou chceš odpověď? Mír na speedu v době vánoc byl už před mým příchodem. Loni, kdy tam byl speciál, tak měl také uprostřed mír. Mír je tedy na speedu daný historicky.

Ještě nějaké dotazy?
 

-FaTy*

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
Tady jde přístup celého vedení.

1) Odpovědi na ticket pomalu 3 dny
2) Návrhy speedů většina zamítnuta
3) Speciály jako Vítr, Země, Tantalena, Železná pevnost skoro sprosté slovo
4) Žádné kontrolování dual účtů a skriptů

Nemáte čas ? Chuť? Energii ? Udělat svou práci pořádně a hlavně pro všechny ?

Jestli na to někdo nemá , tak ať mě napíše a klidně to vezmu. Vezmu to zadarmo, udělám zase ze speedů místo,kde nebude rozhodovat kdo kolik má skriptů nebo kolik cizinců přijde , kdo si udělá dual účty a nahání si barky. Opět speciální speedy kde si každý hráč přijde na své, oslovení hráčů přes světy a dávat si i mezinárodní turnaje ,tak jak to bylo kdysi. A nejen, že to klidně budu dělat zadarmo,ale klidně odměny půjdou z mé kapsy :)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Celý speed tým to dělá zadarmo - a odměny z vlastní kapsy nejsou možné. K ostatním nepravdivým bodům nemá cenu se vyjadřovat.
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Požadovat jakékoli změny na českém speed serveru je ztráta času a energie. Ti, co je mají možnost udělat, to nechtějí (a často ani neumí) a zároveň blokují jakékoli personální obměny nebo nabírání dalších členů týmu. Psát, co konkrétně se má zlepšit, nebo navrhovat speedy, turnaje apod. je zbytečné - nikdo si z toho reálně nic nevezme, nic podle toho nenastaví. (Je ale teda pravda, že některé věci, co se navrhují - jako rezervování serveru pro 2 lidi, povolení botění apod. - jsou opravdu absurdní; oproti tomu např. ty odměny z vlastní kapsy možné a "nezávadné" v principu jsou.)
Ono se stačí podívat klidně i na to, když jsem tu naposled nějaký návrh na turnaj dával já. Mraky speedařů si nějaký chtělo zahrát, já dal jeden konkrétní návrh, většinou přijatý tak, že "lepší by to bylo trochu jinak" - už ale snad žádný jiný konkrétní návrh nebyl odevzdán a nakonec se nekonalo pro jistotu vůbec nic - nebo o tom nevím, ale to bych si asi všiml. Takže tak to na .cz chodí. Super investované úsilí do čehokoli. Jak vidím, teď už na to admini kašlou veřejně :D
 

-FaTy*

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
Biblos
Rezervování speedu zde bylo vždy možné za poplatek 200 PB ,až za nové vedení se zdá je to nemožné.
Vždy bylo několik zajímavých soutěží, železné pevnosti,tantalenty, země i vítr, každý měsíc několik zajímavých speedů a dnes to je ojedinělý jev.
A teď pozor vedení podporuje hráče se skripty (takový scorpio) který posílá všem skripty, vytváří si 10 účtů k tomu a hraje ve pohodě dále. Jatru který se sám přiznal,že všichni členové Oneiro,Play,Manca la Bamba a on samotný používají farm skripty (které jsou prý údajně zakázané) a nechápe ,proč vedení je nepovolí všem,ale jen pár jedincům.
Dreswer , který dělá a dodává skripty a především v minulosti přímo na zakázku členům reprezentace,s posvěcením jednoho z vedení taky nic?
Prý lži?
Trošku soudnosti a pokory z tvé strany by mělo být ,pokud to víš všechno a kryješ to je stejně horší jako to, že o tomhle vůbec nic nevíš a tak je vlastně celé vedení k smíchu.
A hráči co prodávají na světech za PB vesnice,tak takovým dáváte perma bany a na druhé straně necháváme hrát ty co podvádí,tohle vypovídá o tom jak svou práci děláte.
Další bod tiket podpora, odpovědi za 10-20-30 hodin. Tak se tě ptám , v čem jsem uvedl nepravdivý údaj?

Mám zájem navrátit Speed serveru svou pověst a identitu z dávných dob,nemám problém dát do toho kus sebe. Jestli nechceš, aby někdo něco dělal pro DK a všechny hráče ať už z jakékoliv důvodu, stačí to napsat ať to vidí všichni :) všechno ostatní je zbytečné :)

Jinak Tantalena ,tebe jsme obdivoval při svých začátcích a vždy budeš mít u mě respekt :) je škoda, že tacoví neřídí zdejší servery :)
 

Deswer

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
23
-FaTy*

distancují se od všeho co o mě piše :D skripty používa on sam žebral o ně :D ale nic nedostal hah

programovat neumim nic nevytvařím nic nesiřím :D

pokud ma dany uživatel dukazy dovolují mu je sem vložít aby mohl vyvratít co sem napsal .D
 
Nahoru