• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Stanovení parametrů světů

DeletedUser

Guest
Pokud máš problém se hrou, resp. jejím zprostředkovatelem, nehraj ji. To, co předvádíš, je jako přijít do obchodu, a začít prodavačkám nadávat, že tam nemají např. jahodové bonbóny, ale jen malinové. Když je jejich výrobce dělat nechce, tak to prodavačky neovlivní.
A přestaň tady zase mluvit tak "tajemně" jaká špína se tu děje. ;)
 

DeletedUser34223

Guest
No já už se k tomu nebudu vyjadřovat, Joniku řekl bych že ty toho víš více než já a sám víš že by se dalo a hlavně mělo ledacos změnit..

Odmlčuji se na dobu neurčitou :hi
 

DeletedUser

Guest
Abych byl upřímný, tak netuším. To, že nastavení určuje InnoGames, je holá pravda, my jim do toho mluvit můžeme (to nepopírám), ale rozhodující slovo mají vždy oni. Takže ač se mé mozkové závity snaží sebevíc, tak na nic, co by se dalo změnit, nepřicházím.
 

DeletedUser

Guest
Na s.26 bude rychlost 0.6 a počet lidí v kmeni 20 ;)tak je to logický - kdybyste takrychle nauzavírali světy, tak nám IG možná dá i rychlejší.. Ale asi zřejmě nikdo z vedení IG nepočítal s tím, že vy máte "tu drzost" uzavřít server po dvou a něco letech hraní..........

Takže - vše záleží jen na hráčích....
 
Nahoru