• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Událost Strážci hradního sklepení

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Strážci hradního sklepení


Naše nová událost "Strážci hradního sklepení" je na cestě! Potulní bandité pronikli do vašich hradních sklepení! Pošlete své elitní strážce do sklepení, abyste zastavili bandity a zabavili ukradené zboží!

Začátek události:
14.10.2020 (14:00)
Konec události: 28.10.2020 (14:00)

"Strážci hradního sklepení" jsou koncipováni tak, že procházíte podlažími hluboko do vašeho hradního sklepení. Vaši strážci zkoumají a prohledávají místnosti a zákoutí obrovského sklepení. Vaším úkolem bude vést vašeho strážce jednotlivými políčky. Na některých políčkách můžete nalézt zlé bandity, které se můžete pokusit porazit a získat jejich ukradené zboží, lektvar pro doplnění zdraví nebo meč pro zvýšení síly strážce. Získané ukradené zboží pak můžete v obchodě události směnit za velkolepé a cenné položky do inventáře.

Počet podlaží je neomezený, takže událost nelze dohrát a je nekonečná. Jakmile je váš strážce poražen bandity, můžete zahájit nový sestup sklepením - to je součást události! Ukradené zboží, které jste získali, si ponecháte.

TW_innercastle_main.JPG


Jak na to


Při spuštění události uvidíte obrazovku s mapou. Odtud budete otevírat políčko za políčkem. Na každém políčku se můžete setkat s nepřáteli, s bonusem pro strážce nebo se vstupem do dalšího podlaží. Pokud narazíte na nepřítele, můžete s ním bojovat o jeho ukradené zboží.

Jakmile zvolíte políčko se vstupem do dalšího podlaží, opustíte patro a ocitnete se v následujícím patře. Ale buďte opatrní: S každým podlažím se nepřátele stávají silnějšími, takže se ujistěte, že jste nezapomněli vyzvednout všechny posilnění strážce.

Váš srážce nemá dostatek zdraví a vy se bojíte, že při dalším setkání již nepřežije? Nebojte se. Kdykoliv můžete sklepení opustit. Váš strážce přežije, ale přijdete o všechno získané ukradené zboží z tohoto patra. Pokud ztratíte všechny vaše stráže, musíte počkat až uběhne čas pro přidání dalšího strážce nebo si ho zakoupit za prémiové body.

Bojování


Jakmile odhalíte nepřátelské bandity, můžete s nimi bojovat a to jednoduše kliknutím na políčko s nimi. V průběhu každého kola, každý z vás (váš strážce a bandité) zaútočí jednou. Váš strážce vždy zaútočí první, takže pokud má málo zdraví, ale máte dobrou šanci bandity porazit, jděte do toho! Pokud bandita přežije, zaútočí. Síla útoku je náhodná, její rozmezí naleznete vedle ikony zkřížených mečů. Strážce má zároveň šanci na únik a vyhnutí se tak ztráty části zdraví, tato šance se zobrazuje u ikony úniku. Vaše šance na únik se zvýší, jakmile opustíte sklepení, takže šance na přežití vašeho strážce bude vyšší v dalším sestupu.

Také můžete uzdravit svého strážce za použití prémiových bodů nebo odhalit dvě náhodné pozice nepřátel na mapě.

Žebříčky


Tato událost má dva žebříčky pro dodatečné odměny. Vaše pozice bude aktualizována s každým sestupem do dalšího patra.

  • Denní žebříček: Nejvíce dokončených podlaží - Ukazuje kolik pater sklepení jste dokončili
  • Denní žebříček: Nejhlubší dokončené podlaží - Ukazuje nejhlubší podlaží, které váš strážce dokončil
Také můžete plnit úkoly v systému úkolů postupem v události.


Doufáme, že si novou událost užijete! Nezapomeňte s námi sdílet zpětnou vazbu v tomto vlákně.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru