Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Děkuju za infoAhoj, nové světy se většinou spouští, po 2 až 3 měsících, pokud není nějaká výjimka, ale brzy se určitě světa 104 dočkáte.![]()

No jelikoz jsem hru objevila ani ne pred tydnem, tak tezky rozjezd. Tak se budu tesit na novy svet. Protoze s tema malo bodama co mám je to fakt narocne. Kazdy na me útočí a ochrana 5 ti dnu je pro me malo a muzu se snazit jak chci. Ale kdyz ma nekdo pres 5 tis bodu, tak jsem hned mrtva a penize za to utracet nemuzuAhoj, nové světy se většinou spouští, po 2 až 3 měsících, pokud není nějaká výjimka, ale brzy se určitě světa 104 dočkáte.![]()
. Tak se budeme tesit na novy svet
.Přihlaš se na zácvik u legendárních mentorů michala a sociálního pracovníka UFOdlaka. Zrovna michala jsem tady dlouho neviděl spamovat, takže nejspíš odjel do Afriky učit hladový děti hrát DK.No jelikoz jsem hru objevila ani ne pred tydnem, tak tezky rozjezd. Tak se budu tesit na novy svet. Protoze s tema malo bodama co mám je to fakt narocne. Kazdy na me útočí a ochrana 5 ti dnu je pro me malo a muzu se snazit jak chci. Ale kdyz ma nekdo pres 5 tis bodu, tak jsem hned mrtva a penize za to utracet nemuzu. Tak se budeme tesit na novy svet
.
To jako chceš jen tak pro nic za nich někoho zadotovat? Koukni na pravidla hry.Neprodává někdo pb?;D