• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Svět bez PB

DeletedUser43700

Guest
Zdravím přátelé, již jsem si psal s pár hráči, a celkem dost, vlastně všichni byli téhož názoru, že by si rádi zahráli svět kde nelze použít PB, jak to vidíte vy ostatní... s kterými se jaksi asi ještě neznám ;) přeji jinak krásný den ;)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Svět bez použití prémiových bodů určitě nebude, na tuto otázku jsme odpovídali již několikrát.
 

wroge

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
15
Dobrý večer přátelé , spoluhráči , komunito DK ,

Osobně bych byl pro , aby byl otevřen nový svět , kde by nešlo použít PB (až na vyjímky) , jako je tomu teď na aktuálně rozehraných světech.
Jediné, co bych povolil , by bylo prémiový účet a správce účtu - ovšem s omezením.

Prémiový účet klasicky od počátku světa , oproti tomu správce účtu povolit až třeba dosažením celkového počtu vesnic v hodnotě 50.
Víc bych pomocí PB nepovolil ... takže žádné zrychlení stavby , surky z tržiště,kupování bonusů apod.

Na tomto světě bych to rovněž nechal aj bez vlajek , jelikož ten kdo hraje delší dobu a aktivně má oproti nováčkovi o stovky vlajek více ...

Takže nastavení takového světa bych viděl například takto :

Rychlost --- 2
Úprava Rychlosti jednotek
--- 1
Morálka aktivována
--- Ano
Demolice budovy aktivována
--- Ano
Zrušení obchodu (vteřiny)
--- 300
Zrušení příkazu (vteřiny)
--- 600
Začátečnická ochrana (dny)
--- 7
Paladin Aktivován
--- Ne
Lukostřelci aktivováni
--- Ano
Systém vlajek
--- Ne
Systém kostelů
--- Ne
Systém zlatých minci
--- Ano
Maximální vzdálenost k útoků se šlechticem
--- 250
Limit hráčů kmene
--- 50
Eventy (např. Jarní svátky)
--- Ano (bez možnosti použít PB)


Takže , takový mám na tuto záležitost názor já ...
Děkuji
Krasný zbytek dne a přijemné hraní
Wroge
 

DeletedUser43700

Guest
Ano, krásně napsané... pokud by to šlo aspoň takto tak ok... ale nejlepší by bylo úplně bez PB... zajímalo by mne proč by to nemohlo jít bez PB... jestli problem v tom že by jste neměli penízky, prace je všude dost... tohle bych dělal jako zábavu... hry mají být od toho aby si lidé odpočinuli, ne aby byli oškubávány...
 

DeletedUser4673

Guest
Sir Ruby:

To co píšeš zní opravdu vtipně. :) Ty si myslíš, že provoz všech serverů a dalších zařízení, které jsou nutné pro chod této hry je zadarmo? Že lidé, kteří hru programují a programovali to dělají zadarmo? Nevím, kolik Ti je let, ale dle této úvahy asi moc ne...
Tato hra je byznys jako vše ostatní. Někteří lidé tuto hru vytvořili, abyste si mohli zahrát, ale nemůžeš čekat, že jsou tito lidé mecenáši a budou to dělat ve svém volném čase a ještě navíc - že by sponzorovali ze svých peněz provoz všech zařízení k tomu potřebných. Hrát se dá i bez správce účtu, i bez dokupování surovin atd..., samozřejmě premium je při více vesnicích nutnost - ale na kolik to premium vyjde? Při nákupu výhodné a ne příliš objemné nabídky "1500 PB za 499" to vyjde na cca 70 korun měsíčně... Přijde Ti to příliš za práci vývojářů a náklady spojené s provozem?
 

DeletedUser33829

Guest
Ty jsi jak generální ředitel ČT, ten také nedávno řekl, že koncesionářský poplatek vychází na hlavu za den něco přes 2 koruny a co to je?! Přes 6 mld. Kč za rok a začerněné smlouvy v registru smluv. Ve své podstatě je to taková nejvíce nespravedlivá daň.

-> Sir Ruby: Ti lidi to dělají pro peníze a nejen tato hra je byznys, tak to funguje v počtíačových hrách a nejen online. Když se Ti to nelíbí, tak do hry neinvestuj, to je nejlepší měřítko úspěšnosti daných lidí, a vidíš to tady, úbytek hráčů a proto zavedli další prémiové funkce, z nicž spousta je proti duchu podstaty té hry. Síla je ve Tvé peněžence a svoboda jim nic neposílat, pokud nechceš.;)
 

Antiika

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
No...proč by to nemělo jít, šlo to i před tím...když dnes nevyužiješ PB vlastně ani nemusíš hrát...tahle hra byla kouzelná tím, že každý musel zapnout mozek a né použít kreditku...
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Svět bez používání prémiových bodů neplánujeme, příjem z prémiových bodů je důležitý pro udržení chodu a kvality hry. Za tím, aby si člověk mohl zahrát zdarma tuto hru, stojí desítky zaměstnanců, kteří na plný úvazek věnují své úsilí právě proto, aby hra mohla fungovat v takové kvalitě a podpoře ze strany vývojářů, jako nyní.
 

DeletedUser43700

Guest
já ale psal že nechci sěty bez PB už jich bylo 50 ale jeden svět bez PB... cožpak se nedá nastartovat dvojitý svět... nebo 2 světy najednou... z jednoho budete mít stále příjmi od lidí co nechtěji hrát bez PB při horším případě neumí hrát bez PB a na druhém budou lidi bez PB... peníze budete mít stále... a máte jich stále... existuje spousty grantů... na podporu a myslím si že jistě nějaký i využíváte, nebo jste využili... jinak vím že jde dělat něco jen pro někoho že z toho bude mít radost nebo bude štastný, ale na to lidé zapomínají, tady každý myslí na sebe a jak co nejvíce nahrabat...
 
Nahoru