• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Svet 31

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser37495

Guest
No až na tu rychlost 2 což je podle mě na dvě věci se ten server dá.. bez kostela, což je super. Kdyby byla rychlost 1 tak je to lepší :)
 

joss

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
40
Jaký časový úsek je "kolo"? Respektive, co znamená mít nejvíc bodů na konci kola?
 

joss

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
40
Jaký časový úsek je "kolo"? Respektive, co znamená mít nejvíc bodů na konci kola?



Mohl by mi někdo odpovědět na otázku jak dlouhý je úsek kola? Aby bylo zřejmé, co znamená mít nejvíc bodů na konci kola.

Ten odkaz od landora1 neodpovídá na mou otázku:

Time End je způsob ukončení všech stálých světů ( nikoli speed kol ).
Aby byl Time End spuštěn, musí dojít k dosažení podmínky vítězství. Time End pak funguje jako doba, kdy vítězný kmen musí podmínku vítězství udržet až do jeho konce, až poté je prohlášen za oficiálního vítěze světa.
Podmínka vítězství je na starších světech držení 80% aktivních vesnic, na novějších pak dosažení a udržení určitého počtu bodů, vesnic, případně tajemství.
Time End může mít různou délku, o jeho spuštění i délce rozhoduje Inno games.
Během Time Endu dochází často ke drobným úpravám v nastavení světa jako jsou slevy zlatých mincí nebo balíčků surovin a nemožnost znovu začít. V případě, že kmen, díky jehož převaze byl Time End spuštěn, svou podmínku vítězství po celou dobu neudrží, svět se neukončí a čeká se na spuštění dalšího Time Endu, který se spustí, když některý ze kmenů získá podmínku vítězství.

Pro lanora1... ptám se na časový úsek před započetím time endu, tedy správně za jaké podmínky bude spuštěn time end. Nevím jestli se ptám složitě, nebo je složitá odpověď
 
Naposledy upraveno:
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru