• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

TIME END odstartován

DeletedUser3

Guest
Vážení hráči,
dnes je velký den pro kmen Unstoppable warrior Heroes (-UwH-)
který má v držení 80% aktivních vesnic a zažádali o spuštění TimeEndu.

TimeEnd potrvá 3 měsíce a po tuto dobu nesmí klesnout dominance kmene pod 80% aktivních vesnic, jinak bude TimeEnd zrušen.
Pokud kmen -UwH- dodrží podmínky TimeEndu, stane se vítězem tohoto světa,
který bude uzavřen.
Gratuluji hráčům kmene -UwH- a přeji vám všem férovou hru,
S pozdravem Indigra
Za celý DK tým




Svĕt bude zavřen dnes, 05.05. o půlnoci.

 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser3

Guest
Nemohu si odepřít poznámku k TIMEEND na S23.

Kmenu -UwH- se povedlo něco, co tu ještě nebylo.
Doslova pokosili již druhý svět, nejdříve úspěšně ukončili svět 15 a teď
se o to samé s neuvěřitelnou rychlostí pokoušejí znovu a to na světě 23.
Držím Vám všem palce, nemožné jsme tiž dokázali :great​
 

DeletedUser34582

Guest
:D to len preto, lebo som im nechal voľnú cestu :D :D ale nie robím si srandu :D na svete som bol od začiatku a fakt sa rýchlo ukázala kto tam bude dominovať :)

Samozrejeme ešte raz gratulujem :) už len to udržať :) aj keď tam nie je nikto kto by Vám v tom bránil :D
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Já jen doufám, že tu takto jednou uvidím vypsaný time end pro svět 1. Držím palce, ať to udržíte. :thumb
 

DeletedUser25396

Guest
Biblosi určitě se dočkáme :)

A kmenu -UwH- gratuluji a doufám, že do udrží. :thumb
 
Naposledy upraveno moderátorem:

hrajujá

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Ano, je pravda, že kmen -UwH- dosáhnul na světě 15 kýžených 80 % aktivních vesnic mapy 12.září 2011 a nyní, dne 4. února 2013 jsme dosáhli opět více než 80 % aktivních vesnic mapy, potřebných k ukončení světa a máme opět spuštěný timeend. Chci poděkovat celému vedení kmene, naší vůdkyni Cinc-gac-gug, protože na obou světech jsme tak krásného výsledku dosáhli hlavně její zásluhou. Její správná rozhodnutí jak po stránce diplomatické, tak i výborné vedení kmene, její obětavost a aktivita budila u všech hráčů obdiv a respekt. Chci vyjádřit dík všem hráčům jak z našeho kmene, tak i od spojenců, s nimiž jsme úzce spolupracovali. Díky vám všem, spoluhráčům i spojencům, na které je vždy spolehnutí, se podařilo dovést svět 23 k time endu v tak krátké době. Díky i všem spoluhráčům, kteří museli hru ukončit buď z rodinných nebo studijních důvodů. Díky za to, že jsem mohla být v kmeni -UwH-, za to, že náš kmen je postaven na demokratických základech, kdy vedení kmene respektuje rozhodnutí většiny hráčů.
Zřejmě to bude svět s malým počtem vesnic, který bude ukončen v rekordním čase.
Vážení spoluhráči, pokud bude spuštěn rychlejší svět, který nám vyhovuje mnohem více než pomalé světy a rozhodnete se opět na něm společně hrát, bude mi ctí být po vašem boku v kmeni -UwH-.
 

hrajujá

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
[SPOIL]
Já jen doufám, že tu takto jednou uvidím vypsaný time end pro svět 1. Držím palce, ať to udržíte. :thumb
[/SPOIL]
Biblosi, jenom doufej, ale skutečnost bude jiná. Svět 1 má velký počet vesnic, počet hráčů v kmeni už není omezený, protože 1000 hráčů v kmeni už nikdy nedosáhne, takže buď dojde ke spojení dvou silných kmenů a bude konec světa během roku nebo ke spojení nedojde a potom je konec světa v nedohlednu. Myslím, že už jsou tam hráči dost otrávení, protože za dnešní den dobyl kmen, který je na prvním místě pouze 85 vesnic - s takovým výsledkem opravdu žádnou parádu nenadělají a nemohou počítat s brzkým ukončením světa.
 

DeletedUser32004

Guest
Díky všem, kteří nám tady drží palce :), ještě je s kým a s čím zápasit :), ale doufám, že to zvládneme. 3 měsíce jsou dost dlouhá doba.

Jinak moje milá spoluhráčka hrajuja samozřejmě přehání ty pochvaly pro mně :) Jedna vlaštovička jaro nedělá :). Nám se povedlo dát dohromady výborný tým, nejen herně, ale i charakterově si vyhovující. A to je do hry obrovská deviza. Já kmen vedu, to je pravda, ale dokud není cesta jasně daná, pomáhají ji utvářet všichni hráči a jen díky tomu jsme tam, kde jsme. Totiž v TIME END :)
 

DeletedUser16561

Guest
Verím, že to zvládnete. Som zvedavý, ktorý svet bude ďalší :)
 
Nahoru