• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

TIME END odstartován

DeletedUser35743

Guest
JOJO :) ale tak nějak jsem ze začátku petrovi někaké vesnice zabíral , ale pak už jsem neměl dost deff , tak už jsem tak sestřeloval šlechtice, potom už mě to přestalo bavit a vykašlal jsem se na to :) neboť každý končil .
 

hrajujá

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
To vím, že jsi zpočátku pro některé vesnice jezdil a přebíral jsi je zpět, taky mě to dokonale vytáčelo.
 

DeletedUser37302

Guest
Myslim ze skromnost neni na miste protoze pod Tvym vedenim a s Tvym pristupem ke hre i ke vsem spolubojovnikum je to radost Diky a je mi cti bojovat po Tvem boku stejne jako po boku vsech ostatnich z kmene!!!
:in_love





Díky všem, kteří nám tady drží palce :), ještě je s kým a s čím zápasit :), ale doufám, že to zvládneme. 3 měsíce jsou dost dlouhá doba.

Jinak moje milá spoluhráčka hrajuja samozřejmě přehání ty pochvaly pro mně :) Jedna vlaštovička jaro nedělá :). Nám se povedlo dát dohromady výborný tým, nejen herně, ale i charakterově si vyhovující. A to je do hry obrovská deviza. Já kmen vedu, to je pravda, ale dokud není cesta jasně daná, pomáhají ji utvářet všichni hráči a jen díky tomu jsme tam, kde jsme. Totiž v TIME END :)
 

hrajujá

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Už je to tady. Svět 23 bude brzy ukončen. V současné době máme 93,67 % aktivních vesnic mapy a dnešním dnem jsme splnili tříměsíční time end, který započal 4. 2. 2013.
 

DeletedUser33829

Guest
To víš únor má jen 28 dní, přece je neošidí.:blush
 
Nahoru