• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

TimeEnd a konec světa 12

DeletedUser28954

Guest
mě napsali, že se mi do 24 hodin někdo ozve , tak jsem se připomenul a zatím nic :)
 

DeletedUser36580

Guest
jo

Tak já již obdržel 300 PB jdu se kouknout na mail
 

DeletedUser28979

Guest
No jo napsat si na Support, ale me pro jistotu nejde odkaz abych odeslal na support zadost. Kdyz kliknu na Support tak se otevre novej list v prohlizeci a nacita a nacita a nacita ... a nic.
http://cs28.divokekmeny.cz/game.php?village=35958&mode=ticket&screen=settings
nebo tento
http://support.innogames.de/playerticket/?world_id=32
Po zkouseni nekolika prohlizecu se asi budu muset smirit s tim ze nebudu mit zadnou vyhru. Odkazy na support mi nejdou spustit. Nikdy jsem si s nima nepsal takze jsem to nepouzil a ted vidim ze nejde.

Nebo ze by to bylo schvalne?
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Proč by byl schválně blokován ticket systém? Nejste první svět, který je uzavřen. A vyřizovány jsou ještě i nyní opožděné žádosti o výhry z předchozích uzavřených světů. Jen asi jsi si nevšiml, že na hlavní stránce hry je možné se přes odkaz na horní liště přihlásit rovnou do ticket systému - stačí znát hráčské jméno a heslo. :hi
 

DeletedUser28979

Guest
Ja vim kde si mam otevrit ticket na support, ale neotevre se mi stranka. Samozrejme ze se tam hlasim zase ze sveho uctu SAVOND, ktery hraju i na sv.28 a heslo znam, ale stranka ktera se otevre je prazdna, nic se nenacte. Nerozumim tomu.
Kdybych nemel ucet, neznal heslo a nehral svet 12 tak si nemuzu zadat o ticket. Vim kde se pise na support. Nikdy jsem ale napsal dotazy a spam jako vetsina hracu co otravuje denne s blbostima...
Ticket nejde.JPG
Nebo pockam, ale jak dlouho muzu cekat?? Neni toto omezene nejak casove ?? Ja nepotrebuji vsechno hned ted ..
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
S Operou bohužel nemám žádnou zkušenost, ale zkoušel jsi třeba jiný prohlížeč, jestli to není jen nastavením Tvého prohlížeče? Nezkoušel jsi se přihlásit na jiném PC nebo notebooku? Vzhledem k tomu, že denně chodí dost ticketů, tak nepředpokládám, že by byla chyba v ticket systému.

Jinak ta výhra Ti nepropadne, má dostatečně dlouhou lhůtu na vyzvednutí.
 
Nahoru