• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

TimeEnd odstartován

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

joss

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
40
PROSÍM VÁS, PREČO UŽ NEBEŽÍ OFICIÁLNY ODPOČET TIME ENDu NA WEBSTRÁNKE PRI PRIHLÁSENÍ ?

2012-05-19 12:57:08 - zaslána žádost o spuštění

2012-05-19 15:26:57 - Zdravím tě joss,
blahopřeji kmenu Aliance k dosažení cíle a spuštění TmeEndu.
Podmínky pro vítězství: Kmen má 300000000 bodů s 35000 vesnicemi po dobu 672 hodin.
..........

Ať to počítám jak, tak mi to vychází na dnešek,,, otázkou je, ve který časový moment. Záleží odkdy to support začal počítat... Ale mělo by to být v rozmezí od teď do 15:30 hod
 

OFFKA

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
nič sa nedeje... žiadny odpočet... support mlčí... moderátori tiež... že by to bolo tým, že je vonku leto? :)
 

joss

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
40
No, myslím že nanukové dorty pro vítěze by mohly být už nakoupené,..

Nedá mi než ještě jednou na tomto světě ukázat jak support nedodržuje dohody a podmínky:

2012-05-19 12:57:08 - zaslána žádost o spuštění
2012-05-19 15:26:57 - Oznámení Indigry o spuštění TimeEndu,
Podmínky pro vítězství: Kmen má 300000000 bodů s 35000 vesnicemi po dobu 672 hodin.

Takže stanovených 672 hodin. Pokud support nestanovil dobu odkdy čas běží, měl běžet nejpozději od chvíle oznámení, tedy od 15:26:57 hod.

Kmenový tým dnes v 16:01 hodin
Vážení hráči,
svět spěje ke svému naplnění. Kmen ALI po dobu time-endu udržuje podmínky pro vítězství - 300M bodů a 35k vesnic. Pokud se dnes nic nezmění, tak v noci z dneška na zítřek (ze soboty na neděli) dojde k ukončení světa.
S pozdravem,
Sonik (co-admin)


Teď by mě zajímalo co by se stalo, kdyby se teď v této chvíli kmen ALI rozpadl, nebo ho skupinka hráčů opustila...

ALI totiž nejpozději v 15:26:57 splnila podmínku vítězství - 672 hodin (předpokládám že tato doba byla stanovena firmou) neklesla s body pod hranici podmínek, což znamená pod 300.000.000 bodů a pod počet 35000 vesnic.

Jestliže ALI v 15:26:57 splnila podmínku vítězství, jak je možné že admin v 16:01 hod rozešle zprávu, kde oznamuje že ALI udržuje podmínky pro vítězství??!!
 
Naposledy upraveno moderátorem:

OFFKA

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
DO ...... AJ S KMEŇMI !!!!

1/ žiadny odpočet hodín nebežal
2/ svet mal byť uzavretý popoludní, NIČ SA NEDIALO, neodpovedali ste na otázky, kedy bude skutočne ukončený a 3 minúty po polnoci z ničoho nič napíšete, že svet bude o NIEKOĽKO MINÚT uzavretý a o pár minút ho skutočne bloknete?

čo je to za chrapúnstvo?!

kde je sľúbený čas na rozlúčenie sa?
kde je odmena pre víťazný kmeň?
kde sú vôbec nejaké informácie?


PS: Pokojne ma tiež zablokujte aj tu... ale toto je fakt zlý sen...
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser

Guest
Teda ofko,zasmial som sa,typicky titan :rofl,neber to tak važne,ked nejde o život ide o h.....,aj tebe dakujem že ste boli,ako som pisal,stale bude hrdy na to,že titani šli s nami do ALI,dokonca si odvažim napisat,že ste jediny kmen,za ktorym budem stat na novom svete,aby ste boli po našom boku,titanske ženy,velmi,velmi odvazne :cool:king.
 

OFFKA

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
ale pajclin, no uznaj... veď tu neplatia žiadne pravidlá, žiadne nastavenia, žiadne nič!
a vrcholom je rubrika: Svet 19 ukončený... a tá je "v príprave" !
žasnem!
v zlom!
som v šoku nad bezohľadnosťou a nad chaosom zo strany supportu
 

DeletedUser35734

Guest
Lidi, jakákoliv reklama na jinou hru, jež není výplodem IG, je nedovolenou reklamou.
Pokud použijete TR......, pak to "není jasné", co je tím myšleno a nemůže to být trestáno. Ale pokud napíšete celé její jméno v plném znění, porušení pravidla o nedovolené reklamě to je.

To přeci musíte pochopit. většina zaměstnavatelů si chrání smluvně jisté závazky zaměstnance v případě možné jeho práce pro konkurenci (bývá to zakázáno a zákony to je podpořeno).

Proto i IG si brání své jméno a nemůže dovolit, aby na jeho fórech, kde to kontrolovatelné je, byly zmiňovány konkurenční hry.

JASNE PÍŠEŠ - nemůže to být trestáno

Teraz zacitujem pepasese a toto sa mi veľmi páčilo , chcete si podržať kolegyňu aj keď chybí a mali by ste ju zvoziť to jej dá viac ako keď si budete zastavať božské miesta - "moderator nechybí" očividne ano !

Pre mňa je to od tejto chvíle jasné ako facka , moderatorka nie je objektívna a teda by nemala posudzovať a riešiť tento svet , zvyšný TEAM je tu od toho , aby jej to vysvetlil a poučil ju !
 

DeletedUser35734

Guest
[SPOIL][/SPOIL]

V jednom s Tebou nemohu souhlasit. Když chceš něco naznačit, jistě jsi dost inteligentní na to, abys to dokázal i bez napsání slova. Podle toho, co mám možnost číst, použil jsi celé slovo bez vyhvězdičkování. A v čem tkví ta reklama? není zde sice odkaz, popis o co přesně jde, ale nezalý hráč DK jiných her se může na základě Tvého příspěvku začít vyptávat v OZ a najednou to zkusí a přestoupí ke konkurenci. V reklamním průmyslu (přesněji polygrafii) pracuji, a za reklamu se nepovažuje pouze vytištěný leták, inzerce či webová stránka. Reklama ústní je také uznávána za reklamu, a je brána jako ta nejúčinnější. Proto není povoleno zveřejnit konkurenční hru. je to tak a s tím se musíte smířit.

Souhlasím s Tebou v tom, že moderátor neznalý místních poměrů může posoudit nějaký prohřešek přísněji, nežli je nutné, ale má na to právo. A v době nepřítomnosti se snažíme si navzájem vypomáhat.
Jestli jsme viděl dobře, dostal jsi žlutou kartu a snad jeden bod. za čas vyprší a bude to minulost. Možná to byl zbytečný bod zde v tomto fóru, kde jinak panuje klid, nicméně byl na základě místních pravidel oprávněný.

Tak zbytečný a oprávnený ? :)) A to som si o sebe myslel že presahujem hranicu debility :) :-D :D toto som naozaj nepochopil , poprosím vysvetlenie , o čom sa tu jedna , moderatorka je proste pekne nabrusena mlada slečna , ktorá kde sa otočí tam trest a tam bod ... :) akože nech sa páči nevedomosť samotnej hry sa da nahradiť aj takto ! :blush
 

DeletedUser

Guest
Revo nechaj tak už,nestojim tu o problemy,nikdy som problemy nevyhladaval a nikdy nebudem,verim že mod sa zas poučil a bude to v pohode,ale ako vzdy si super človek a člen ktory stoji za mnou,dik a tiež ťa mam velmi rad :hi.
 

DeletedUser35734

Guest
heh .... :) Ďakujem , to vieš raz DOOM , navždy DOOM :) ale prečítal som si to od A po Z a ako bežný smrtelník som dospel k jedinému záveru majka najskôr koná , potom premýšľa a topiaci sa mod slamky chytá , tu nejde o to kto ma aku reputaciu a kto sa komu hlbšie votrie do ***** ( pre spokojnosť vševelebnosti ) tu ide o to že hráči a čitatelia vidia o čom debata bola aj napriek vášmu zahovaraniu a ohananiu sa pravidlami a nacvičenými frázami .

Ludia nie sú hlúpy a ludia vidia že nepriznáte chybu aj napriek tomu že si navzajom občas sami ***iete do huby stale mate pravdu akejsi vidiny vašej hierarchie . PS: NIESTE NIČ VIAC
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru