• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

TimeEnd odstartován

DeletedUser

Guest
Je jen škoda že to nepřátelé vzdali a jen tak zrušili účty, ale na druhou stranu další svět co bude ukončen.
Lovcům samozřejmně gratuluji, ukázali že si výhru zaslouží a vyhráli díky kvalitním hráčům co umí výborně spolupracovat v podporách a útocích.
 

DeletedUser23861

Guest
tohle je asi nejvyraznejsi vybojovani sveta. zadny spojovacky za ucelem ukonceni. byli jsme jasny tahoun sveta, pomohli jsme vyrazne k tomu, aby nasi spojenci vubec prezili, a kdyz se na podzim 2011 melo koncit, tak se spojenci za nasimi zady dohodli, ze 1/3 sveta, kterou drzi lovci pro ne nebude problem a podraz byl na svete. od te doby jsme uplne zlikvidovali 3 ze 4 kmenu co proti nam nastoupili, a posledni byl prave na rade. takze plakat nad tim, ze "jako" skoncili oni sami je bezpredmetne kokosaku. vyhrali jsme vlastne ten svet 2x za sebou.
mozna nemam presne informace ze vsech ukoncenych svetu, ale kdo dalsi muze rict, ze ten svet vyvalcil? pokud vim, vse se spojovalo za ucelem to ukoncit, a vyvalcit svet a vyhrat ho timto zpusobem, k tomu ma snad nakroceno pouze order na S 7, a UK na S 13.
 

DeletedUser

Guest
jde o princip .. hrdinové a nakonec radši zruší účty místo boje.
pro lovce jen líp, protože se svět nepotáhne ale bude brzo ukončen
 

DeletedUser15709

Guest
Vážně sranda vidět, jak se tu chválí jen členové kmene, jak jsou nejlepší, ale odezva od jinud, která by znamenala uznání chybí :) Hold Indigra musela vzhledem k tomu, že svět už nebyl výchozí nějakým směrem zasáhnout a vybrala si...
Takže se kluci poplácejte po zádech a třeba vám všem bude líp :p :p
 

DeletedUser

Guest
Srandou bylo vaše davová hysterie, to že není kdo by nás plácal po zádech bude asi tím, že jsme už všechny zničili a nebo to sami při vidině porážky "hrdinně" zabalili. Až se vybrečíte tak zkuste napsat něco co bude mít hlavu a patu třeba tu o Jeníčkovi a Mařence ;)
 

DeletedUser23861

Guest
odezva je, akorat polpik vidi jen co se mu hodi, ted treba psal vintage vedle do vlakna, a neni rozhodne sam kdo z byvalych hracu pise nebo psal.
 

DeletedUser30368

Guest
Gratuluji Lovcům ještě jednou ;) (Polpiku jsem odezva :hi )
 

DeletedUser36876

Guest
GRATULUJI

za kmen -AE- (jinak řečeno RS18)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Tak jsem po dlouhé době kouknul sem na fórum koukám jak se tu Lovci plácaj po zádech :D

Samozřejmě jim k vydřenému vítězství gratuluju.

Nemluvim za TF-HLR, ale pouze za sebe. Co jste dokázali? Vydrželi jste vyčkávat dýl než náš kmen. Mě osobně už nebavilo sypat do InnoGames peníze za prémium a jen razit mince a vyčkávat. Došlo to do situace, kdy oba kmeny lovili odpadlíky a vyčkávali co bude dál. Nikdy jsem nebyl žádnej velkej útočník, spíš jsem sázel na obranu. Ale ani Lovci když se pustili do sobě rovného soupeře na tom nebyli nejlíp. Mě konkrétně jste sebrali někdy v půlce loňskýho roku cca 100 vesnic (cca 5%), díky tomu že jste se přes špeha (což k DK taky patří) dozvěděli že budu pryč a bude u mě zástup. Jinak jste nic nevymysleli a mimo tohle období jste mi nesebrali nic, což moc nenasvědčuje tomu že jste velcí válečníci.

Pokud by S18 pokračoval a náš kmen se nerozpadnul, tak by pokračoval ještě dalších X let, dokud by se nenašlo řešení stejný jak na jinejch světech (spojení kmenů apod.)

Podle mě to ale neni problém hráčů, ale principu DK. Ze začátku je hra zábavná a pořád se něco děje, člověk se u toho nenudí a postupně se rozrůstá. Jenže tím jak má stále víc a víc vesnic se hra stává nudnou, ale člověku se to nechce ukončit, když už má tolik vesnic a věnoval tomu ten čas a finance. Takže to většinou končí tak že se kmeny spojí a svět skončí.
Cca po novém roce jsem tedy kontaktoval pár hráčů našeho kmene, že mě to už nebaví a chci rozdat vesnice. Zjistilo se však že to už nebaví víc lidí a rozhodli jsme se tady pro ukončení hry. I pokud by se dalo z naší nebo i z vaší strany strany uvažovat o nějakém slučování kmenů, kvůli vítězství, co bych z toho měl? Další zbytečně strávenej čas u DK a můžná pár utracenejch korun za premium. Nic víc.


Takže grattuluju, že jste si počkali na vítězství, i to je způsob jak vyhrát.
 

DeletedUser

Guest
Pokud si dobře pamatuju tak s vaším končením jste operovali již před rokem, ještě před válkou s náma a přece jen jste to ještě rok vydrželi a dokonce jen vaším piklením prodloužili. Celou dobu to byli jen vaši hráči co pořád psali "ještě jste nic neukázali", "ještě jste nám nic nevzali" a kecy kolem, ale my jsme vždycky odpovídali, že nás nic nehoní a určitě si nenecháme určovat na koho budem útočit, když vy jste měli za nepřítele jen nás, zatímco my jsme měli 4 kmeny, prostě jsme si uklidili kolem sebe, aby jsme se mohli taky věnovat jen jedné frontě a když už jste byli na řadě a měla přijít ta "zábavná" část v podobě bojů mezi námi, tak jste to zabalili. O vyčkávání tak nemůže být ani řeč, limitoval nás počet šlechty a množství vesnic které bylo třeba zpracovat, nhledě na to, že v hlasování o slevě mincí jste hlasovali proti.
Rozdíl mezi vaším a naším kmenem byl v tom, že nás nic nehonilo a vždycky jsme se dokázali vyhecovat, zatímco vy jste v podstatě "vyhnili" zevnitř nudou. Což ovšem neubírá lesku na našem vítězství, kdy poprvé vyhraje jeden dominantní kmen bez konečného spojení s jiným ;)

Musím ale taky souhlasit s tebou, že celkově jdou DK s postupujícím časem do kopru a ztrácejí na zábavnosti a možná by nebylo na škodu vymyslet i jiný časově atraktivnější způsob ukončení světa, tím nemyslím podobný nesmysl jako byl na S24.

Lovu zdar :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru