• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

TimeEnd odstartován

DeletedUser31794

Guest
Lovci nic nedokazali jen obratili pomer vesnic my:vase ali z 1:2 na nas naskok 8000 vesnic pred vasim zrusenim uctu. TF nedosahlo ani na pulku utocneho ranku Lovcu. Dva nejlepsi utocnici tf nemeli dohromady vetsi off nez 3-5 nej uctu Lovcu. Lovci zabrali jednou tak vic valecnych vesnic.

Jestli je podle tebe vyrovnana bilance tak prosim,asi nema cenu ti to vyvracet.

Tf mohlo byt taky vitezi uz pred rokem kdyby jste si nemyslely ze mate sanci na nas kmen. Vase zrada,vas boj ze jste se nakonec ukazaly jako neschopnej kmen. Utect jako spraskanej pes jeste pred bojem je taky strategie.
 

DeletedUser23861

Guest
Trokavce nechapu o cem mluvis, kdyz te nebavilo sypat penize do innogames, tak jsi uz rok nemusel, tehdy totiz bylo na poradu dne spojeni nasich kmenu (jeste jako spojencu) a ukonceni sveta. Opakovat zde, diky komu to tak nebylo by bylo noseni drivi do lesa, takze psat tu dnes o spojeni kmenu zni od vas jako opravdu velka ironie.
Speha jsme u vas nemeli, na co taky. Urcite jsi u nas nemel povest neporazitelnyho obrance, takze nam bylo uplne ukradeny, jestli jsi tam ty, nebo nejaky zastup, nehlede na to, ze to bylo naplanovano asi mesic dopredu, a to jsi asi ani ty jeste nevedel, ze budes mit zastup. Vim to az ted, ze tam byl zastup, a mozna bud rad, zes to nebranil ty. Jediny "speh", jestli se to tak da rici, byl C-R-U-S-A-D-E-R, ktery nam napsal, jak se u vas na foru kasate, jak nas, podle vas mrtvy lovce se spoustou mrtvol a multaku, znicite, jak ma hoblik 300 ks slechty atd atd., crusader psal, ze takhle si to nepredstavoval, nebavi ho to, chtel uz koncit a proste to zabalil.
A prosim, nebagatelizuj jako ze "oba kmeny lovili odpadliky, a vyckavali co bude dal". My jsme odpadliky nelovili, protoze vime, ze takovy hraci, jako jste prave lovili vy kvuli nahaneni prvniho mista, jsou z dlouhodobeho hlediska pro fungovani kmene katastrofou. A rovnez jsme nevyckavali a nezivali nudou. Tady je krasne videt, jak jsi zahledeny jen lokalne na svuj ucet, kdyz pises, ze jsme ti od hromadaku nic nevzali, takze podle tebe vlastne nejsme zadni valecnici, a pritom my jsme mezitim zlikvidovali 3 jine kmeny, ale to ty diky svemu zuzenemu zornemu poli nevidis. Vyhnili jste zevnitr a porazili jste se vasimi neuspechy proti nam, a k tomu jsi prispel i ty kamarade svou neaktivitou a nespolupraci pri vasich hromadacich, kdy utoky od tebe bezely, jen kdyz to vysypal nejaky zastup. V tom co jsi napsal se stale objevuje slovo "vyckavat", myslim, ze to byl tvuj zpusob hry, ale rozhodne ne vsech!
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser15709

Guest
Tak si to tu hezky shrnem, Lovci jsou nejlepší kmen, který na daním světě hrál, všechny nás přehrávali o třídu a jen díky tomu, že se věnovali požírání mrtvol nikdy nedokázali 2hému kmeni sebrat víc vesnic, prostě jste elita, která vyhrála svět, plácejte se kluci po ramenou a možná se budete v životě cítit líp.....
My ostatní budem žít plnohodnotný život s tím, že jste nás nikdy neporazili a odešli jsme z nekonečného boje předčasně, ale nic se pro nás nemění, jen každý má hold jiné cíle....
Vezír si řekne že vyhrál a možná se mu jednou za čas postaví při představě toho, že vyhrál svět, ale pro nás se nic nemění, ač jsme ve vašich očích poražení :hi :hi
 

DeletedUser

Guest
Vždycky když ti dojdou argumenty tak vytáhneš "plnohodnotný život", "reálný život" atp, jako by jsi byl jediný který ho žije. Seděl jsi u DK stejně jako ostatní, tak nevím proč se teď, když jste zbaběle utekli za to stydíš? Proč pak děláš něco, za co se stydíš? To jsi nějaký úchylák? Díky tvým nekonečným narážkám na sebeuspokojování a erekce společně se sepikem bych se nedivil kdyby jste byli víc než jen "kamarádi" :D

Nekonečný boj to byl z vaší strany, vaše útoky byly tragické, dá se říct až komické, ale to už je minulost, tak ti přeji hodně štěstí v tvém reálném životě, pokud ho žiješ tak jak hraješ, budeš to potřebovat ;)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
polpik:hráče, kteří se účastnili cca 50ti válek co lovci vyhráli včetně tvých spoluhráčů nazýváš mrtvoly (a zase jsme u mrtvol co svou neaktivitou dosáhli jen 1200 vesnic..)
říkáš že nedokázali druhému kmeni sebrat víc vesnic .. ano nedokázali, pouze ubohých 26.349 což je mimochodem ubohých 57% vesnic co vlastní..
To že jste zdrhneš z války z tebe nedělá neporaženého, ale právě naopak, prohráváš na plné čáře nebo si snad myslíš že kdyby dneska Plzeň nenastoupila na hřiště proti istanbulu tak by vyhráli? trochu bez logiky ne? :)
O nekonečném boji nemá ani cenu mluvit když kmeny proti lovcům měli 2x víc vesnic a lovci výhodu počtu vesnic přelili na svou stranu .. a teď najednou tf začnou brát ves za vesnicí .. sice to nedokázali když měli víc vesnic, ale jak jich mají míň tak to najednou dokážou co? :)

Kdyžtak ti hodím kontakt na kamaráda co takovéto drogy rád, třeba to bude pro tebe dobrý obchod..
 

DeletedUser23861

Guest
Polpiku tohle je forum k divokym kmenum, proto se tu zvani o DK jestli jsi to nepochopil. Ty jsi zde evidentne spatne, mel bys jit rozdavat rozumy na www.plnohodnotnyzivot.cz a podobne.

A kdyz mluvis o tech mrtvolach, to mas na mysli VS? Tedy vase spojence? Tedy kmen, ktery jste do valky dostali pomoci veseni buliku na nos o tom, ze mrtvoly jsme my? Kmen, ktery jste nechali na zacatku valky na holickach? Kmen, ktery proti nam valcil sam po prvni 4 mesice, nez jste se vy konecne sesikovali, rozhoupali, a vyrazili na nas jako Don Quijote proti vetrnym mlynum? Kmen, ktery byl 5x mensi nez vy, a ubranil 2x vic nez vy, a na rozdil od vas se neslozil jako domek z karet? Nezastavam se nijak VS, nakonec byli to uplne stejny podrazaci jako vy, ale pokud si nekdo zaslouzi oznaceni "mrtvoly", tak jste to jednoznacne vy.
A ted, misto toho aby jste zili ten vas vysneny realny svet, sem po jednom lozite a vypravite pribehy o nekonecnem boji, vyckavani, patove situaci, a podobne bachorky, kteryma si namlouvate, ze to bylo neco jineho, nez vase proste selhani. Pro nas nic takoveho neplatilo, viz zde na posledni chvili exhibujici Trokavec, ktery ac nejvic zapodporeny ucet u vas, byl smeten a vyhnan z oblasti, kde jsme ho nechteli mit, a nepomohlo mu nic.
 

DeletedUser33479

Guest
Uzavřel bych debatu, je jasné, že si druzí nepřiznají, že dostali na pozadí, řeknu vám to jak to je. Vše je, tak už od začátku tfka sílu měli, díky dobrému spojenectví s lovci, to samé se dá říct i o nás.

Z pohledu lopati, pro nás byli mnohem nebezpečnější lovci protože bránili, seděli tu 24 hodin denně. Což se mohli další měsíce přesvědčit i eow, fenix, tfka a další s kterýma lovci měli hranici a bojovali. A k tomu mají dobře zavedený systém útoků.

Sever se lovcům musel už od začátků klanit,protože již od začátku ten sever drtili, není to náhoda, že na severuzmizeli větší kmeny . Neví nikdo, jak to u nás chodí, nedokážete si představit tu sílu a hlavně aktivitu, kterou náš kmen vyzařuuje, jsme prostě s prominutím nadšenci, co si hrajou a žijou si to vaše slovní spojení Real Life.

Pokud se vrátím k slovu real life co pořád tu píšete, o tom hry nejsou. Pokud chceš být silný, musíš mít čas, pokud jsi slabej, dotaneš na řiť nebo zrušíš učet ;)..
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser23226

Guest
Na tomto světě jsem nebyl, proto nemohu soudit, nicméně čtu zde fórum a jsem znechucen.

Lovci Lebek dosáhli vítězství. Je jedno, jestli zničili všechny ostatní kmeny, nabrali hráče, spojili se s někým, nebo jakkoliv jinak. Jak čtu tohle fórum, tak mohu říci jedinou věc: Není horší kmen než Lovci Lebek, kromě všech ostatních...

Prostě vyhráli a nepřítel, který tady brečí a neumí přiznat porážku je ubohý a trapný!
 
Nahoru