• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

TimeEnd odstartován

DeletedUser2118

Guest
Díky všem za Gratulace, ale ještě není konec i když k němu míříme mílovými kroky, tento svět jsme si vybojovali a i když jsme čelili zradě všech našich spojenců, tak jsme ukázali, kdo tady celou dobu určoval tempo hry. Díky skvělé stategii a taktice, týmovému pojetí hry i skvělým individuálním výkonům, jsme předčili všechny ostatní kmeny o třídu a proto je teď timeend na S18 spuštěn jen pro Lovce a pro nikoho jiného :bye

Drussi ... i o de mne velká gratulace !!! věrím i v to že LZ ti bylo dobrou školou pro to aby jsi to zuročil jinde .............

.... i když to tak možna nevypadalo ale byl jsem rád i tehdy že jsme bojovali bok po boku jednu dobu

ještě jednou gratulace a to od srdce opravdu
 

DeletedUser

Guest
Díky Gryco

Velkou školou byl celý S4, kde jsem se nejen já naučil DK hrát a zjistil, že není jen o posílání útoků, což nám tady některé kmeny a jedinci potvrdili měrou vrchovatou.
Bohužel se taky ukázalo, že co na jednom světě funguje, nemusí fungovat na světě jiném a když na jednom světě s někým v pohodě vyjdeš, na dalším už vycházet nemusíš, naštěstí se našlo i pár výjimek (cajzl a kendy) kteří si to tady taky zase odmakali a potvrdili pověst jedinců, kteří budou mít abstinenční příznaky;)

Těšíme se ale, až to tady konečně zamknou, další světy již hrát nebudeme, protože se nové světy soustředí spíš na ždímání peněz, než na to jak hru zatraktivnit a zachovat hratelnost po delší dobu.
 

DeletedUser

Guest
Jen těžko hledám ta správná slova, jak pogratulovat Lovcům k vítězství. Byl to nejspíš můj poslední kmen, kde jsem měl tu čest aktivně hrát a je třeba říct, že to byl kmen nejlepší. Nebudu tu rekapitulovat mojí cestu DK, ale prošel jsem několika světy a poznal dost kmenů na to, aby tyto řádky měli svou váhu. Lovci si vítězství na tomto světě tvrdě vybojovali a když to leckterý nepřítel popírá, tak nemá čisté svědomí nebo zdravý úsudek. Pamatuju ještě doby, kdy jsme v pár lidech a s jedním spojencem šli do několika kmenů z top 20, všechny tyto kmeny nakonec padli...Padli i naši tehdejší spojenci a tak prostě nikdo nemůže popřít, že Lovci vyhráli zaslouženě.

Ještě dodám, že bylo dobře včas odejít a že ne se vším co Lovci udělali souhlasím. Co se týče hráčské stránky a celkového složení kmenu, tak Lovci nemají konkurenci.

Gratuluju současným Lovcům a zároveň vás prosím, aby jste nezapoměli na spoustu hráčů, kteří v tomto kmenu válčili, ale nedošli tu cestu až do konce. Ta výhra patří i jim, protože několik hráčů, co má na tomto vítězství podíl v kmenu už není.

Díky za hru a za tento svět, bylo to fajn a jsem rád, že jsem mohl být 1 rok u toho s vámi.
 

DeletedUser2118

Guest
nic jineho nez smeknout kloubouk není .................
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser26500

Guest
Blahopřeju kmenu Lovci k vítězství. Je to výdrž.
 

DeletedUser25155

Guest
No mozna bychom mohli 21/05 rozpustit kmen, myslim, ze bychom vesli do historie:wacko:wacko:wacko a byli bychom prvnim kmenem na DK, co to den pred viteznym koncem sveta zabalil:yeah:yeah:yeah
 

DeletedUser

Guest
Gratulace

Na tomto svete jsem sice nebyl, ale s nekolika lovci (lovkynemi) jsem hral v kmeni na jinem svete a byli to skveli hraci. Velka gratulace k vyhre, jiste si ji zaslouzite ;).
 

DeletedUser23861

Guest
Tak ja se priznam, ze jsem sel zit ten povestny real zivot prakticky soucasne s expertama z TF, doufam, ze si to nenarokovali jako sve vyhradni pravo :)
Zatim mi ta hra vubec nechybi, a doufam, ze pokud v budoucnu dostanu nejaky abstak z nudy a podobne, tak si zavcas vzpomenu na nektere stresove situace, ktere pramenily ze hry, kdy u toho clovek proste musi drepet i kdyz se mu to zrovna nehodi. Navic ty nove svety, to je opravdova katastrofa, tam uz konci rovne podminky pro vsechny, vyhodu ziska kdo bude schopen a ochoten do toho nacpat vic penez.
 
Nahoru