• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

TimeEnd odstartován

DeletedUser

Guest
Za 5 hodin svět 18 umlkne a Lovci přepíší historii cz DK kdy vyhrál kmen který se pro konečné uzavření světa nemusel s nikým spojovat, protože ostatní kmeny jednoduše zničil, ať už silou, nebo mystifikací ;)
 

DeletedUser

Guest
Chtěl bych poděkovat všem spoluhráčům, jak současným, tak i bývalým za skvělou týmovou hru, za skvělé zástupy, útoky, podpory, diskuze, názory, mystifikace...
Zatímco ostatní pomalu uhnívali zevnitř u nás jsme se měli pořád o čem bavit, co hrát, na koho útočit, řešili jsme problémy hry, někdy i toho skutečného světa, dokázali jsme se stále motivovat a nevymýšlet konspirace a to bylo to co nás nakonec dotáhlo ke zdárnému konci bez větších rozkolů v kmeni.
Není lepšího kmene než jsou Lovci, kteří ve své době čelili všem top kmenům a nakonec i svým spojencům, kteří měli dvojnásobnou přesilu a přesto jeden po druhém padli, protože nikdo z nich neměl myšlení Lovce ;)

Přeji všem spolubojovníkům hodně úspěchů i v osobním životě stejně tak i na dalších virtuálních světech pokud se ještě někde vyskytnou nebo vyskytují a ještě jednou díky za skvělou hru, zbytek na skype ;)
 

DeletedUser31103

Guest
Tak a je tu konec. CHtěl jsem toho na tom světě ještě tolik dokázat a už to nejde :-D Děkuji všem za hru a všem, kteří prošli lovci ať už jako členové, nebo jako dárci vesnic děkuji za to, že nás posunuli tam, kam jsme to dotáhli:hi
 
Nahoru