• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

tribalwar.net svět 125 bez pb

Candarli Halil Pasha

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
6
přátelé,

3. Února se spouští na mezinárodním serveru Tribalwars.net svět bez pb. Nastavení se průběžně vybírá a odhaluje dle přání herní komunity.
Pokud se najde slušný počet o zájemců o tuto hru, můžeme na tento svět udeřit v českém, případně československém složení. Zdejší komunita by konečně měla vložit nějakou stopu na mezinárodní server..

Aktuálně odhaleno:

Rychlost budovy: 2 (200%)
Rychlost jednotky: 0,5 (100%)

Paladin: Aktivováno, jeden na hráče, bez dovedností (bez předmětů)
Vlajky: Deaktivované

následující další nastavení: Prémiový účet: Aktivovaný

správce účtu: Aktivovaný

asistent farmy: Deaktivované

zkrácení doby budovy: Deaktivováno

Dokončení okamžitě: Deaktivováno

Snížení nákladů na budovu: Deaktivováno

+20% Výroba: Deaktivováno

obchodování s obchodníkem: Deaktivovaná

prémiová burza: Deaktivována
 

ham1

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Zdravím, jsme 2 a už jsme předregistrovaný.
Můžeme se klidně přidat k tobě
 

Kluk s kamením

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
179
Vřele doporučuji hrát kdekoliv jinde jak v ČR a hlavně světy bez premium bonusů (pouze premium a správce), kde je to o zkušenostech, přemýšlení, taktice.
Tam se alespoň něco naučíte.
 

Deleted User - 4100157

Guest
Mohla by tam být dobrá sranda, jak se dívám na nastavení, tak tam nebude noční režim, což je pochopitelné, ale není tam ani fake limit. Klikači by si přišli na své. Škoda že dnes už nefunfuje script na rozeznávání ID útoků, protože řada hráčů stejně nejdříve poslala ostrý, a pak fakes útoky, nebo naopak nejdříve fakes útoky a jako poslední z vesnice šel ostrý a ten script pak když byl schopen rozeznat pořadí vyslaných útoků útočníkem, tak se kolikrát krásně vyfiltrovaly vesnice kam padají ostré útoky, většinou padaly na omezený počet vesnic. Kdysi mi to hodně pomáhalo, ale otázkou je, jestli dnes hráči jsou schopní zažít 4000 útoků na sebe.
 
Nahoru