• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Turnaj vs aplikace

Poslední Hraničář

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Zdravím, koukal jsem se na ten mezinárodní turnaj a je to dost brutálně nastavené, až mě to navnadilo k tomu, abych se připojil. Každopádně bych měl jednu technickou otázku. Když budu hrát tady aktivně svět 74 a ještě ten turnaj na jiné jazykové verzi, budou mi do aplikace chodit oznámení o příchozím útoku z obou jazykových verzí, nebo jen z té kde jsem momentálně přihlášený? Protože tohle by byla nevýhoda pro hráče z jiných jazykových verzí než je .net, kteří chtějí hrát aktivně i tady. Díky za odpověď :)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Dobrá otázka. Co jsem měl možnost testovat na iOS aplikaci, tak notifikace mi chodily vždy jen z té jazykové verze, která byla jako poslední přihlášena, takže se zdá, že to bohužel není technicky možné. Na Android aplikaci však doporučuji ještě otestovat, může se to tam chovat samozřejmě jinak.
 

Poslední Hraničář

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
To je škoda. Je to dost nevýhodné pro hráče z jiných jazykových verzí, kteří hrají i jiné světy. Chápu, že to teď už tak na rychlo nestihnou upravit, ale nemohli by to zkusit programátoři do příštího turnaje nějak propojit, například přesměrovat z ostatních jazykových verzí, že bychom příští turnaj měli v nabídce i na této jazykové verzi, čímž by chodily notifikace z těchto světů i toho turnajového? Případně, aby si aplikace pamatovala přihlášení z více jazykových verzí a tak by chodily notifikace ze všech aktivních světů hráče napříč celou hrou?
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Kdyby to bylo možné, už by to určitě bylo nasazené. Takže bych spíš řekl, že je to v tuto chvíli technicky nemožné, ale doporučuji opravdu ozkoušet.
 

DeletedUser44631

Guest
Nevím, jestli to chápu správně, ale já pokud hraji v CZ, SK, PL, DE tak od každého účtu mi chodí oznámení, které si nastavím - tzn zprávy, plný sklady, útoky, vracející se veškerá armáda domů apod.
Jsem uživatel jablečných strojů, tzn Apple ale předpokládám a domnívám se, že když jsem rok zpět testoval android aplikaci, chovalo se to stejně.
Jediný problém je, že pokud si budete chtít vyzvednout oznámení respektive přes oznámení na displeji přejít do hry na daný účet, přesměruje Vás to v aplikaci na poslední použitý/přihlášený svět/jazykovou verzi a musíte manuálně zvolit server, kterého se to týká.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
V jednu chvíli ti přijde třeba oznámení z CZ a poté z PL? Aniž by ses přihlásil do hry? Já to testoval a chodilo mi to vždy jen z verze, kde jsem byl přihlášen poslední.
 

DeletedUser44631

Guest
Ano, hrál jsem chvíli v Česku, přišlo mi oznámení o tom, že se mi vrátilo veškeré vojsko, zároveň mi skákaly útoky v Německu a Polsku.
Samozřejmě všude je potřeba mít aktivní premiový účet. Když to funguje mě, už roky tak to musí fungovat všem.
 
Nahoru