• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

UI vesnice

Candarli Halil Pasha

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
6
Byl by to větší zásah do hry, ale přišlo by mi zajímavé mít ve hře vedle bonusovek a barbarek i vesnice s umělou inteligencí, vlastní obranou i útokem a různé úrovně obtížnosti. UI vesnice by se mohli členit do vlastních kmenů a vzájemně se podporovat za jejich dobytí bych si samozřejmě představoval zajímavé bonusy.
Mohlo by to přinést jednak zvětšení mapy obzvláště pokud bude trend ubývání hráčů pokračovat, ale i nováčkům získat trochu času do začátku hry. Pokud by pro zavedené hráče bylo zajímavé na UI vesnice útočit přednostně.
 

DeletedUser44631

Guest
Jo a taky by bylo super mít ve vesnici dobytek, prasata, krávy a třeba ovce anebo třeba zombíky, žejo.

fubar.gif
facepalm.gif

Oni jsou rádi, že to nějak ještě funguje a budou vymýšlet takovýhle nesmysli. Nejsou schopni opravit tisíc chyb, plánovat pořádné serverové nastavení a budou ti dělat tohle.
 

papajik

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
22
Byla by to zajímavá soutěž pro programátory - každý si napíše vlastního bota a pak je proti sobě Inno pustí na několika zrychlených světech s různým nastavením.
 
Nahoru