• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Ukončení světa Casual 4

IamShaman

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
65
Dobrý den,

rád bych se zeptal jak se to má s ukončením světa Casual 4.

V topicu ohledně nastavení světa je uvedeno v posledním příspěvku následující:

Vážení hráči,

právě jsme nastavili poslední změnu v nastavení světa a to vítěznou podmínku,

Vítězem světa se stane ten kmen, který jako první dosáhne dominance 60% a udrží ji po dobu 7 dnů.

Pokud se žádnému kmenu do konce října nepodaří získat potřebnou dominanci, vítězem světa se stane ten kmen, který bude na prvním místě v bodovém žebříčku. Svět bude následně během několika dnů uzavřen.


Zdroj:


Rád bych se zeptal, zda-li je toto stále platné, nebo zda-li došlo k nějaké neohlášené změně, ze strany DK týmu. Tím mám na mysli ukončení v říjnu, v případě, že nikdo nedosáhne potřebné dominance.

Díky za odpověď.

IamShaman
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Děkujeme za informaci, v textu je bohužel chyba, hráči byli informováni hned v první zprávě, že pokud žádný kmen nezíská potřebnou dominanci, bude svět ukončen v prosinci (to je uvedeno jako nejpozdější doba), tuto informaci hráči také obdrželi v hromadné zprávě v minulosti. Uvedený říjen v posledním oznámení je chybička za kterou se omlouváme a kterou jsme opravili. Platí tedy stále termín, který byl avizován jako první - nejpozději do konce prosince, pokud žádný kmen nezíská potřebnou dominanci.
 
Nahoru