• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Ukončení světa - S4

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
původně jsem se nechtěl vyjadřovat k situaci, ale když to tu čtu - nedá mi to:

vždy jsem považoval S4 za nejtěžší svět, díky nastavení světa, ale hlavně sestavou hráčů, která se zde sešla. Jako bývalý hráč tohoto světa si velmi dobře pamatuji některé nicky (nikoli jako supporter) ale hráč. Jsou to nicky, kterých jsem si vždy vážil pro jejich perfektní hru jak samostatnou ale i kmenovou. Já jsem nevydržel hrát do konce tohoto světa, proto o to víc gratuluji vítěznému kmeni V - podařilo se vám všem to, co většina dospělých hráčů chce - vyhrát svět, ale jen málokterý vydrží. máte moji hlubokou úctu (maličko i závist :D) že jste to dokázali.

Ted k výrokům některých nicků: zcela záměrně nejmenuji, nebot jsem s hrůzou našel mezi plačícími nicky, kterých jsem si velmi vážil....bohužel jsem se v nich spletl. Na ty vaše "plky" můžu snad jen říct - nehrál jsi, máš málo vesnic - prohrál jsi a vítězové získali zrušení morálky. Vadí ti to? opravdu tak moc? klikni tedy na zrušení účtu a odejdi do propadliště zapomění (stejně tak jako třeba já). Schovávat se totiž jako hrdina za morálku a využívat utemování svých vesnic k provokacím - na nic jiného už se totiž takoví hráči nezmůžou - to není hra, ale hnus.... omlouvám se za příkrost, ale skutečně mě to docela nadzvedlo a já jsem zcela srozuměn s tím, že vítězové si vás ted vychutnají a to zaslouženě - prudit s morálkou 30% umíš? tak ted ukaž co dovedeš, když morálka nebude.

:axe:axe

takže ještě jednou gratulace vítězům a malá rada pro poražené - odejděte se ctí a ne jako plačící stádo bab

:great:great:great
 

DeletedUser

Guest
to mihalko

ten svet je dohrany ...uz to tu bylo receno nekolikrát .........

svet neni este dohrany podla mna kedze sa tam stale prihlasujete a mozete bojovat, :). svet sa len stale ukoncuje, vsak kolko to malo este teraz trvat podla indigry? 2 tyzdne alebo tak nejak myslim som cital, :) tak vsak za 2tyzdne nemate co stratit tak skuste dobyt este normalne aspon nejaku dedinu:king.
a kedze je podla teba dohrany tak aky zmysel ma rusenie moralky?:dunno
 

DeletedUser15723

Guest
Nemá cenu se tady hádat prostě a jednoduše kmeny vyhrála Ali -V- tak to neřeště, a k morálce ,že si stěžujete zrovna KREW atd., kolik z vás když jste zničili hráče tak jste ho dobrali malejma účtama, všechni víme svoje škoda ,že jsou některé věci tabu to by se asi support pokochal.
 

DeletedUser2118

Guest
to mihalko

svet je dohrany !!! jen neni ukonceny a to je rozdíl ..neplet si pojmy s dojmy
 

sakaal

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Speed Administrátor
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
260
pripada mi to tu ako na dostihoch:)) klapky na oči a ideš...jasne na svetoch ktore sa hraju a pokračuju dalej nebudem posielať sto utokov na dedinu ale vy vítazi o čo vam ide chcete si spríjemniť ešte koniec ..spríjemnite si to tak vyhlaste si sutaž kto zaberie dedinu najväčším počtom utokov:)

Ďakujeme za návrh . My sme si už vybrali. Ked budeš vo viťaznom kmeni, na inom svete tak tam si davaj návrhy možno ti prejdu :).
 

DeletedUser7182

Guest
když šel celokmenový útok na kolegu těsně vedle mně, tak jsem mu zapodporoval některé vesnice, v každé bylo tak 150.000 kopí, 100.000 šermířů, 190.000 luků + tak 90.000 těžké kavalerie. A takhle zabetonovaná vesnice je v podstatě nedobytná. Když jsou hradby na 20, tak to útočníkům chcípá jak při morové epidemii a obránce ztráty téměř žádné nemá.

praskos - No. 1 žebříček poraženého protivníka - S3

Nechcem veľmi vyrušovať,ale pamatam sa keď JA utočila na našho hrača,ktory mal dve dedinky uprostred nepriateľa,šlo na tie dve cca 1600 plnych utokov na každu,na začiatku bolo v každej po 1.2 mil pechoty a 250 tis ťažkej,zostalo tam možno 100 tis pechoty a 100 tis tazkej,len toľko,sorry nechcel som vyrušovať.
 

DeletedUser15723

Guest
Svět čeká je n uzavření to že mám přes 85% procent ti asi nic neřiká tak radši mlč a jdi se zahrabat.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru