DeletedUser
Guest
Pri tomto počte jednotiek pochybujem že nikto vyskúma špeha na stupeň 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

keby ho aj zruším tak ho nevyuijem lebo to čo v tej dedine chcem aby bolo vyskúmané tak už je, a navyše špehom to dáva útok aj obranu, aspoň mi ich menej padne keď špehujem![]()
Zkus méně věřit špatně přeložené nápovědě a více např. simulátoru.Skús si ešte raz kuknúť nápovedu.
Ale neviem prečo to vravíš mne.
Když špehuješ, Ty když někoho špehuješ, tak na počet Tvých padlých špehů nemá technologie vliv.... a navyše špehom to dáva útok aj obranu, aspoň mi ich menej padne keď špehujem![]()
Ano je, Akorát Ty nevíš, jak se chovají špehové. A na základě toho špatného chápání zde děláš závěry.Inak pri šťastí -25% aj 25% mi vždy padlo 36, skúšal som aj morálku aj hradby. Myslím že od niečoho z tohto závisí koľko mi padne špehov, určite je v poriadku ten simulátor
protože tvrdíš že:
Když špehuješ, Ty když někoho špehuješ, tak na počet Tvých padlých špehů nemá technologie vliv.
Ano je, Akorát Ty nevíš, jak se chovají špehové. A na základě toho špatného chápání zde děláš závěry.
Na počet špehů padlých při útoku (těch špehů co útočí) nemá vliv právě vůbec žádný bonus. Jen počet špehů v obraně.
Pro špehy v obraně je to jinak. Ti "brání vyšpehování", jdou-li s útočnou armádou i nějací cizí špehové. Ale zároveň se v obraně chovají jako každá jiná bojová jednotka. V obraně. A útočné síly (pěchota, kavalerie,...) je mohou zabít. A naopak, i jediného špeha v obraně nezabije ani milion špehů v útoku. Špehy v obraně zničí pouze konvenční armáda - a to už je boj jako každý jiný, tam už se různé bonusy (opevnění, ...) počítají. A špehové mají svá obranná čísla (dokonce závislá na technologii) a ta jsou použita. Spolu s ostatní bránící armádou.