• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Vánoční dárek

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Vážené hráčky, vážení hráči a příznivci DK fóra

zapojte se do naší nové soutěže

Vánoční dárek.png

Naše hra je situována do doby středověku - již tehdy lidé slavili Vánoce - ne úplně stejně jako my dnes, ale řada zvyků přetrvala. Jedním z nich je dávání dárků. V době, v níž dobýváte nové vesnice se to s dárky mělo takto:

Tovaryši připravovali dárky pro své mistry a ti je za to dobře pohostili. Čeleď dostávala mimo plat také výslužku od hospodáře; symbolické dárky zejména v podobě lahodného pečiva, ovoce a mincí si navzájem dávali příbuzní, přátelé a dostávaly je i děti.

Zkusili jste i Vy někdy nějaké dárky vlastnoručně vyrobit? Napište o tom krátký příběh, prozraďte, co jste zhotovili, upekli, namalovali..., abyste udělali radost někomu blízkému.


Podmínky soutěže:
  • Příběh zapište do samostatného vlákna, které nadepíšete svým herním jménem a za něj doplníte název naší soutěže - Vánoční dárek.
  • Příběh nemusí být ze žhavé současnosti, pokud jste nikdy nic nevyrobili, můžete si ho i vymyslet, někdo je nadán zručností, jiný představivostí. Ovšem, jak jistě víte, plagiátorství zde nepodporujeme.
  • Je povoleno příběh doplnit vlastní fotografií dárku, vymyšlený příběh pak žánrovým volně dostupným obrázkem. Pokud této možnosti využijete - vložte obrázek formou Náhled, nebo do spojleru.
  • Forma vašeho literárního díla není nijak omezena - záleží jen na vás, jestli zvolíte prózu nebo poezii, omezeni jste jen ohledem na čtenáře i hodnotitele vašich děl - zkuste nenapsat více než 500 slov.
  • Pro pořádek připomínáme, že ze soutěže bude vyloučeno vše, co by nějak porušovalo pravidla DK fóra.
  • V průběhu trvání soutěže můžete vaše soutěžní dílo různě upravovat, nebo celé přepracovat, ovšem vždy jen jako první příspěvek vašeho vlákna, na úpravy umístěné v dalších odpovědích nebude nahlíženo jako na soutěžní příspěvek.
unnamed (1).png
Termín soutěže:

Soutěžní díla vkládejte v době od 20. do 30. prosince 2020

Odměny:

1. místo - 1 500 prémiových bodů
2. místo - 1 250 prémiových bodů
3. místo - 1 000 prémiových bodů

zvonek.png
Diskutovat k soutěži můžete ZDE
Soutěž vyhodnotí DK tým
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
0cbbf3bae0_103451384_o2.png
Vážené hráčky, vážení hráči a příznivci DK fóra

soutěž byla uzavřena. Děkujeme všem soutěžícím za jejich zajímavé vánoční příběhy.
DK tým vše pečlivě přečte a vybere tři nejlepší příspěvky.


1b73c12fa7_103076631_o2.png
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru