• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Vítěz světa 14 - ~MJM~

DeletedUser

Guest
svet 14 a svet 23

ahoj lidi .. gratuluju všem .. sláva vítezúm čest porazeným :) ... chcet bych se nejakýho administrátora zeptat jestli ješte neví kdy v kolik hodin se bude svet 23 začínat .. :) díky za jakukoli odpoveď .. :) :)
 

DeletedUser30264

Guest
re

už jsem gratuloval také...jenom trochu o.t...všimli jste si, že jako výhru dostali pouze 300 pb?Tím je myšleno asi tohle- zkuste další světy třeba 23, kde se můžete stát opět vítězi
:D
Prosím vás, 300 pb vystačí na měsíc a zbytek si vítězové budou muset platit...tak se mně zdá, že to až taková výhra není, nebo mě někdo opraví?;)
 

DeletedUser30264

Guest
re

Nejspíš proběhla fúze kmenů, avšak je zcela normální, když se vybojovali do takového postavení :) To u nás bylo trochu složitější, pomalu jsme pojídali nepřátelé a jakmile jsme dosáhli +-50%, tak se obrana totálně prolomila a tím pádem jsme museli otrocky přebrat dalších +-30%, abychom potvrdili vítězství(+ nám napařili 3 měsíce timeendu...nerozumím jaký je důvod zdržovat, stačí pár týdnu:yes...).
 
Nahoru