• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Výherci soutěže 2018

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Vážení hráči,

soutěž 2018 skončila a my Vám přinášíme výsledky.

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili a podělili se s námi o svá díla. Nebylo snadné vybrat ta nejlepší.

Nakonec jsme se rozhodli vybrat následující vítěze:



1. místo - Gormon Peake
(1 000 prémiových bodů)

2. místo - Milan IV
(750 prémiových bodů)

3. místo - Haruanornor
(500 prémiových bodů)


Výhercům gratulujeme a všem ostatním děkujeme za účast.

Prémiové body budou odeslány v nejbližších dnech.

Váš DK Tým
 

DeletedUser42809

Guest
Gratuluji spoluhráčům a zároveň děkuji komisi, které zaslouží také uznání. Měla nelehkou úlohu a hodně příspěvků na kontrolu. Byla to zábavná soutěž a jsem rád, že proběhla.
 

DeletedUser33829

Guest
DK Týmu patří rozhodně uznání za přečtení všech děl, nejenže jich bylo hodně, ale řada soutěžících překročila 600 slov, sám jsem většinu nečetl, neměl jsem na to náladu a překvapilo mě, že tu bylo více děl ve formě básně. Takže každému kdo všechno přečetl patří uznání.
Já jsem to psal doslova a do písmene na poslední chvíli horkou jehlou (zveřejněno 2 minuty před půlnocí:D) a já jsem spokojen, protože soutěž jsem stejně využil/zneužil k něčemu jinému a těm dvěma příslušnicím něžného pohlaví, kterým to bylo určeno to četly a pochopily.
Do budoucna možná harmonografická poznámka, jestli by nebylo lepší soutěž o Silvestru udělat dříve, přeci jenom 20. ledna vymýšlet příběh o Silvestru mi už přišlo jako pozdě a vyhodnocení skoro měsíc po Silvestru, mi už přijde po dlouhé době, venku už vánoční ozdoby také nejsou.
Blahopřeji vítězům a díky za početnou účast.:Good
 

DeletedUser37968

Guest
Přátelé. Po pročtení soutěžních příspěvků, jsem skutečně v umístění ani nedoufal.
O to méně, v takto příjemné umístění. Chtěl bych poděkovat jak porotě, tak i soupeřům.
Věřím, že rozhodování bylo skutečně neuvěřitelně těžké. Patří Vám můj obdiv. :Good
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Příspěvky jsme samozřejmě četli všechny a ano, bylo to na delší dobu. Co se týče toho termínu, tak v tom nevidím problém. Samozřejmě by to šlo udělat i dříve, ale snažíme se mít zhruba stejné pauzy mezi soutěžemi a nyní to vyšlo takto. Určitě věřím, že to nikomu nevadí, protože například v mém městě ještě stále Vánoční výzdoba je. Neříkám, že všechny, ale část ano, dokonce i některé obchody ji ještě stále mají. :Jester
 

DeletedUser33829

Guest
4 týdny jsou 4 týdny, za dva týdny je Valentýn, což mi připomíná další soutěž z loňska, kterou jsem si přetvořil k obrazu svému.:D
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
A speciálně kvůli tobě bude Valentýnská soutěž až v březnu, aby jsi měl možnost si rýpnout. :D
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
A proč nediskutujete v diskusi? :) A jen tak mimochodem - křesťanské vánoce končí na Hromnice, tedy až tento pátek. :)
 

DeletedUser33829

Guest
Vánoce jsou 25. a 26. prosince, resp. začínají Štědrým večerem a končí Štěpánem. Tak maximálně vánoční doba, ale dnes většinou mizí vánoční ozdoba po Třech králích. Před lety jsem tu vzpomínal, jak měla teta jeden rok vánoční stromek až do března.:D Hlavně ta soutěž nebyla o Vánocích a jen jsem měl noticku, že mi to přijde pozdě vracet se k Silvestru, když už je to měsíc a život jde dále a budou další události, výročí, svátky. To je všechno, diskutovat a rýpat začal Deynor. Myslím, že jsem to napsal slušně a věcně a nemám náladu se tu s kýmoliv hádat, obzvláště když jeden člověk si mě vymazal z různých komuniačních kanálů a tvrdil mi, že sem chodí jen kvůli mně a tady dále chodí a chodit bude, tak se musím hořce smát.
Dnes se mi ozvala Lotosový Kvítek, tvrdila že se sem podívá... ve středu zavírají její oblíbenou hospodu, nechceš se přidat?;)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru