• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Výherci soutěže O nejlepší pozvánku do kmene

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Milí hráči,

vyhlašujeme výsledky soutěže O nejlepší pozvánku do kmene.


1. místo: šachlik 800 PB
2. místo: Tantalena 500 PB
3. místo: FreedyTV 300 PB

Výhercům gratulujeme a všem ostatním děkujeme z účast.

Odměny budou odeslány v nejbližších dnech.

DK tým
 

DeletedUser34012

Guest
Dle očekávání vyhrávají jen pozvánky s nesplnitelnými sliby.Přesně ten druh pozvánek,který Vám nalhává výhru a slávu a další nesplnitelné věci.Gratuluji výhercům :)
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
A jak bys to jako chtěl?

"
Čau, osobo!
Protože všetci kradnú, rozhodli jsme i my ukrást pro sebe nějaké lidi, kteří jsou potenciálními členy jiných kmenů. Mezi těmito vyvolenými jste i Vy.
Požádejte proto prosím o přijetí v naší elektronické evidenci pozvánek - jinak Vám banky nepovolí financovat nákup prémiových bodů a mí kamarádi ze supportu provedou hloubkové kontroly porušování pravidel na všech Vašich bývalých i současných herních účtech.

Jaké jsou výhody členství u nás?
Stanete se členem kmene, kde vše probíhá zcela jednoduše a transparentně. Můžete se spolehnout na to nejefektivnější fungování mého sboru 8 náborářů, 10 poradců a 15 diplomatů.
Nechoďte kanály - choďte jen na jeden kanál na Youtube, kam stále přidáváme novinky o našem kmeni.
Momentálně je naše aliance v kmenové dominanci na 30 %. Stačí tento počet zdvojnásobit a zařídíme automatickou výhru na světě.
Budujeme kmen nejen pro nás, ale i pro naše děti. V našem kmeni můžete být členy společně s nimi, aby si i oni dostatečně vychutnali návykovost této hry.

S pozdravem
Král Bureš I.,
zakladatel kmene ANO (Asociace nenažraných oligarchů).
"

No jako možná to je vtipné, když mi to nikdo nesmaže, ale fakt je ten, že tyhle zesměšněné pozvánky jsou sice svým způsobem originální, ale už se moc nedají použít jako pozvánky, takže je asi celkem jasné, proč moc velkou šanci na výhru nemají.

Co bych ale ještě poznamenal - ty sliby nejsou nesplnitelné... Já nevím, v jakém světě to žiješ, ale v dnešní době, kdy je hráčů málo a pay to win obrovský byznys pro Inno, je úplně v pohodě možné v prvním týdnu založit kmen, který celý svět vyhraje. Jasně že se třeba časem trochu zreformuje, poslučuje, prořídne a pak zase naroste jeho členská základna atd., ale dneska je opravdu možné, když se to umí a jsou na to prostředky, mluvit o vítězství jako o cíli zcela realisticky, byť zaručené to není nikdy.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
... dokud v DK týmu bude vysoké procento lidí jako edelweiss nebo sakaal, vždycky to hlasování půjde zmanipulovat tak, aby má výhra nebyla možná, což vidíme i nyní.

Tantaleno, buď tak hodný, a zdrž se veškerých spekulací a nepodložených tvrzení.
Normálně tě nechápu! Vyhrál jsi 2. místo, protože tvoje pozvánka byla dost dobrá a stále je ti to málo...
 

DeletedUser34012

Guest
Jsou to nesplnitelné sliby,protože většina lidí co vše toto slibuje,nikdy nevydrží ani pár měsíců a nemá šanci se dostat ani k polovině světa.
A ano,vím že takové kmeny mohou existovat.V jednom jsem momentálně ve finále...a pokud chceš mluvit o pay2win,na to ani nemá cenu reagovat,protože normální člověk si nebude kupovat nic do virtuálního světa jen aby měl výhodu na pár týdnů.
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Tantaleno, buď tak hodný, a zdrž se veškerých spekulací a nepodložených tvrzení.
Normálně tě nechápu! Vyhrál jsi 2. místo, protože tvoje pozvánka byla dost dobrá a stále je ti to málo...

To nejsou žádné spekulace. Dokud se bude rozhodovat na základě nějakých sympatií a antipatií, tak to hlasování bude vždy ovlivněno tímto faktorem. Mi řekni, kdy jsem naposled nějakou soutěž vyhrál :D
Stojím si za tím, že výsledky jsou zmanipulované a všichni, kdo to aspoň trochu pozorují, to dobře vědí. Došlo to až tam, že já nebo Shedd se občas odmítáme nějakých soutěží účastnit, i kdybychom mohli, protože to často nemá cenu a člověk se z výsledků reálnou kvalitu často nedozví. Samozřejmě podobné jednání pak může přispět i ke změně vnímání děl dalších účastníků, kteří se rozhodnou pojmout dílo podobně, nebo naopak zcela obráceně než "autoři v nemilosti", takže to posuzování podle sympatie nebo antipatie může ve výsledku zasáhnout i vzájemné pořadí ostatních hráčů.
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Takže v podstatě jsi byl přesvědčený, že tu soutěž vyhraješ? Není to trochu egoistické? Mě osobně se líbily daleko víc jiné pozvánky než ta tvoje, protože měly originalitu a nápad. Ta tvá mi přišla jako klasická pozvánka do kmene, kde hráči umí zacházet s mapou a nabízí hráčům hory doly. Nemyslíš si, že to je možná ten důvod, proč si nebyl na 1. místě?
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Všeobecně vnímaný můj egocentrismus bývá většinou můj realismus :D
U velké části ostatních pozvánek jsem si všiml velkého množství pravopisných chyb (stejně jako v tomto tvém příspěvku - pozitivní pro tebe je, že v prvním mém příspěvku v tomto tématu také minimálně jedna chyba je (když nemyslím uvozovky) - negativní je, že ji asi těžko najdeš :D). Neříkám, že podle pravopisu by se vše mělo posuzovat, ale měl by to být jeden z faktorů pro vytváření dojmu posuzovatele z té pozvánky.
A že by něco bylo tak originální nebo zábavné a zároveň ocenitelné, to si až tolik nemyslím. Jistě lze třeba napsat, že "mou pozvánkou bude pouze pozvánka jakožto funkce ve hře, nikoli žádný slovní dodatek k tomu, tedy vlastně prázdný příspěvek". No a jako co? Bude to originální? Bude. Vtipně pojaté? Možná. Bez pravopisných chyb? Určitě. Ocenitelné? Spíš ne - buďme rozumní.

Chce to hrát tuto hru :) Možná pak doceníš kvalitu pozvánky, kterou jsem sepsal (té soutěžní, ne těch dvou uvedených v tomto tématu :D).
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Tak to je mi tě upřímně trošku líto, ale jaké si to udělat, takové to máš. Budu dělat, že jsem tu urážku neviděl. Každopádně být tebou bych si první zametl před vlastním prahem a až pak hodnotil ostatní.

Neboj se, hru hraji docela dost dlouho na to, abych mohl zhodnotit pozvánku do kmene. A možná příště vyhraješ, když nebudeš pořád myslet na to, že ty si ten nejlepší a že jenom ty musíš vyhrát. ;)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Gratuluji vítězům! Tantaleno, tvé rozhořčení nechápu, umístil ses na 2. místě a tvá pozvánka se členům týmu líbila. Zkus se odprostit od toho, že jsou všichni kolem tebe nespravedliví, my nemáme zapotřebí někomu dávat prémiové body podle sympatií, je nás v týmu dost na to, abychom objektivně dokázali rozhodnout a to se taky stalo.

A pro lepší náladu, pro tebe mám jednu písničku, myslím, že se tady asi více lidí shodne na tom, že tě velice dobře vystihuje, tak si ji užij a zplna hrdla zazpívej...

 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru