• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Význam obmedzenia 20:1

Poromin

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Zdravím, aký význam má zákaz útočenia v pomere 20:1? Narazil som totiž na s98 na túto zaujímavú taktiku a preto ma zaujíma, či je táketo niečo povolené, keďže o etickosti by sa dazaista dalo polemizovať. Zjavne stačí mať "kamaráta", ktorý bude pre vás preberať dediny slabším hráčom, prípadne dediny hráčom, ktorí sú s ním v kmeni. Okrem toho to poskytuje aj perfektnú ochranu proti slabším hráčom, ktorí na silnejšieho ani len nemôžu zaútočiť.
https://ibb.co/ggnffwd
https://ibb.co/NN4XmrY
https://ibb.co/zS1CM8G

CheGuevara

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
95
Tohle je v pravidlech vyloženě zakázané a kdyby podpora aspoň trochu dělala, co má, tak všichni zúčastnění dostanou perma ban. Ale tady si můžeš založit 30 účtů, každý 2 týdny dát nový začátek, zabrat si ty vesnice z hlavního účtu a takhle znovu a znovu klidně i půl roku a nic ti nehrozí.

Poromin

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Medzičasom si hlavný účet stihol prebrať všetky dediny pod seba. Týmto jednoduchým trikom nadobudol "iba" 27 dedín, na ktoré by inak nemal dosah. Aj týmto by som sa chcel poďakovať supportu za "preverenie a skontrolovanie" situácie po nahlásení, a zastavenie konania proti pravidlám. Verím, že "rýchly zásah supportu" odradil tohto, ako aj ostatných hráčov, od takýchto praktík.
Neviem či to tu číta aj niekto kompetentný, kto by mi vedel nadobro vysvetliť, či sa jedná o porušenie pravidiel. Rád by som mal totiž aj nejakú finálnu odpoveď.

Ezio Auditore

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
99
Medzičasom si hlavný účet stihol prebrať všetky dediny pod seba. Týmto jednoduchým trikom nadobudol "iba" 27 dedín, na ktoré by inak nemal dosah. Aj týmto by som sa chcel poďakovať supportu za "preverenie a skontrolovanie" situácie po nahlásení, a zastavenie konania proti pravidlám. Verím, že "rýchly zásah supportu" odradil tohto, ako aj ostatných hráčov, od takýchto praktík.
Neviem či to tu číta aj niekto kompetentný, kto by mi vedel nadobro vysvetliť, či sa jedná o porušenie pravidiel. Rád by som mal totiž aj nejakú finálnu odpoveď.
Jestli nena ban, tak se očividně o porušení pravidel nejedná a můžeš to dělat taky :)

Poromin

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Rád by som tu mal ale napísané od nejakého supporta nech to mám čierne na bielom. Keďže pri iných prípadoch bany rozdávajú okamžite, no tu niekoľko dní "preverujú a kontrolujú". Asi si iba stačí zabezpečiť, že účty nezdieľajú pripojenie, a všetko je povolené.

CheGuevara

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
95
Rád by som tu mal ale napísané od nejakého supporta nech to mám čierneJak kdysi na bielom. Keďže pri iných prípadoch bany rozdávajú okamžite, no tu niekoľko dní "preverujú a kontrolujú". Asi si iba stačí zabezpečiť, že účty nezdieľajú pripojenie, a všetko je povolené.
Nechci strašit, ale když se posledně čekalo na Godota, tak se nedočkali.