• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Věk Osvícení - diskuze

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
V této sekci můžete volně diskutovat o nové vítězné podmínce - Věk Osvícení!
 

DeletedUser34012

Guest
Vidím to tak,že ti s PB co mají další vesnice hned po skončení ochrany ten svět ukončí dříve,než normální lidé vůbec zaberou druhou vesnici a to vše díky té hloupé možnosti kupovat suroviny za PB.
 

Nuitari

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
42
Neviděla bych to tak jednoznačně.
Budování Univerzit je práce pro dobře sehraný kmen; stojí to spoustu surovin ji dostat do posledního levelu, a to s PB nemá nic společného. Spíše s tím, jak vedení kmene dokáže namotivovat hráče, aby suroviny místo do svých vesnic investovali do tohoto společného kmenového projektu.
 

DeletedUser43119

Guest
To záleží jak dlouhé budou limity pro otevření univerzit i počty surovin. To bude odhaleno až s přístupem k univerzitám? Nebo se máme těšit na nějaký větší update na wiki, kde to bude zohledněno?
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Info na wiki máme v plánu, ale zatím jsme k tomu nedostali povolení od InnoGames. Zatím nevíme přesně v jakém rozsahu tam informace budou k dispozici.
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
ano, zatím nejsou pro wiki jiné informace, kromě těch, které byly na foru. (poté budou "vyměněny" ) :)
 
Nahoru