• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Vaše postřehy a komentáře k jednotlivým vydáním

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna DeletedUser5389
  • Vytvořeno Vytvořeno
Tak jsem si po třech měsících stáhl Adobe Reader a musím říct, že se Vám čísla vydařila. :hi

Pavle čekám a čekám...mělo být již...tak jsem zvědává...a hlavně na sv. 8...to musí být novinek:)

Obávám se, že nikoliv. Já bych snad nějaké měl mít uložené na svém externím disku. Chceš zkusit sehnat nějaké konkrétní číslo? Pokud ho budu mít k dispozici, mohu ti ho poslat na email.

Našel jsem web, kde je prvních 5 čísel. Hledám konkrétně číslo, kde by měl být rozhovor nebo nějakých pár slov s Arogance, když čerstvě vstoupil do DK týmu. :)
Samozřejmě bych rád měl co nejvíc čísel, ať tě zbytečně nezatěžuju hledáním v obsahu, je to taková nostalgie, když jsem objevil ty první vydání. :)

Tak bohužel tohle číslo se mi dohledat nepodařilo.

Nevadí, díky i tak. :) Pošlu email do PM, ať když tak mám další čísla v záloze, je to legenda v mém srdci. :)

Zpět