• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Vaše postřehy a komentáře k jednotlivým vydáním

  • Zakladatel vlákna DeletedUser5389
  • Vytvořeno

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Informátoři se často mění, to bychom jim pořád museli upravovat tituly. To není zrovna nejlepší nápad. Informátoři za svoji práci jsou samozřejmě odměňování prémiovými body, ovšem máme omezené výdaje, proto musíme prémiové body spravedlivě a po částech rozdělovat. Máme v tom svůj systém a pečlivě si zaznamenáváme, kdo již odměněn byl a kdo ještě ne...
 

DeletedUser28904

Guest
dotaz

Ahoj, právě mi přišla tato zpráva:

Redakce Šlechtic dnes v 18:56 hodin
Dobrý den,
2.4.2011 byl spuštěn nový časopis s novým jménem Šlechtic.
Momentálně mají DK dva časopisy.
Ale o to momentálně nejde.
O co tu jde?

Chtěl bych s Vámi udělat rozhovor do nového časopisu.

Prosím byly bychom moc rádi kdyby jste napsali jak si mají začínající hráči počítat. (co mají stavět a jak mají postupovat)

S pozdravem celý kolektviv Redakce Šlechtic
chtěl bych se zeptat, víte o tom něco? Že by se mi chtělo psát nějakýmu hráči návod, jakým stylem hrát dk, to opravdu ne :)
 

DeletedUser29967

Guest
Teď mě tak napadlo, že by se pouze některé části Paladina mohly namlouvat, pokud mi rozumíte. Ale to by bylo o trochu náročnější, zato by si u mě Paladin získal další pluska. :)
 

DeletedUser

Guest
Jelikož nám redakce „naservírovala“ velmi zajímavý rozhovor (a nejen to) jak s angelinem, tak i s papasesem, pochvala musí být samozřejmostí. Výborná práce!
 

DeletedUser7531

Guest
Vyrazilo mi dech, že informátor na CZ1 nic nenapsal. Ač se za poslední měsíc událo opravdu dost věcí. Možná že více než za celý poslední rok ...
 

DeletedUser

Guest
zdravím,

nevím jestli je chyba u mne nebo někde jinde,ale nemohu stáhnout nejnovější číslo paladina.A ani se mi nenačtou webové stránky paladina:cry
 

DeletedUser

Guest
Ahoj, jedná se o výpadek webu, mám totiž stejný problém, takže budeme muset chvíli počkat. Jistě to dlouho trvat nebude.

Edit: Tak už by to mělo jít.)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru