• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Veškeré dotazy ohledně Android

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna DeletedUser33998
  • Vytvořeno Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Telefón je v podstate nový. Mám ho len chvíľu. Čo sa týka vymazania cookies, tak som rovno nechal obnoviť nastavenie od výrobcu. Teda telefón bol prázdny, čistý a ani tak som nerozbehol aplikáciu. Nemyslím však, že bude chyba v telefóne. Skúsim neskôr znova :)

přihlášení

Zdravim, mam problem se pres mobil pripojit k uctu .. hlasi mi to chybu ze ucet neni k dispozici. Stahnul jsem i aplikaci Tribal Wars ale je to to same.. nesetkal jste se nekdo s timto problemem, nevite co s tim? .. Diky

měl jsem stejnej problém, nakonec jsem si všiml chyby ve svým jménu ;)

o naprogramování aplikace pro Windows 8 pro mobilní telefony jsme zatím nedostali žádnou informaci, jestli že se v tomto směru něco změní budete informováni.

Bylo by možné sem vložit odkaz na apk, uploadovanou na některým ze serverů jako např. ulozto.cz? Spousta software přes Google play, o kterém hlásí nekompatibilitu lze bez problémů nainstalovat a používat.

Když se zařízení rootne a následně Flash nebo ROM, tak u velké většiny lze vše instalovat přes Google play.
Další způsob je odinstalování a opětovné nainstalování Google play pomocí adb + skriptů či podobné metody.

Mobilní Aplikace - Divoké Kmeny pro Android je BETA verze nebo už ne ?! :)

Vlastnk vesnice

Ahoj po novem update 2.1.8 ktery vysla dnes
Tak jsem nasel problem kdyz dam mapu a chci kliknout na svoji vesnici tak to nejde proc ?

facebook

dost mi chybi prihlaseni pres facebook :( v aplikaci

Naposledy upraveno moderátorem:
přepínání mezi vesnicemi

Zdravím... existuje v app nějaký jednoduchý způsob, jakým přepínat mezi jednotlivými vesnicemi? Připadně jakým způsobem se dá dostat na účet hráče, který mě pověřil zastupováním v dovolené...

Předem děkuji za odpovědi... ;)

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Zpět