• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Veškeré dotazy ohledně Android

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna DeletedUser33998
  • Vytvořeno Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Přepínání vesnic - klikni na název vesnice nahoře, dá ti to nabídku vesnic, tak vybereš jinou.
Zástup v dovolené - zatím nevím, nemám žádný.

Jinak velice hezká aplikace, leč měl bych pár připomínek:

1) Přestala mi fungovat Mapa... Prakticky poté, co jsem si na mapě nadefinoval nějaké značení vlastních skupin atd.
Jen se prostě točí kolečko a neděje se nic.

2) Není tam jednoduché přepínání oznamek - přejít na předchozí a na následující. To je škoda, protože prohlížení oznamek je velmi běžná činnost. A je fajn je brát jedno po druhým a ne se po každém vracet do jejich seznamu. A prohlížení více oznamek najednou je věc, kterou potřebuji už při první vesnici, kdy farmím více cílů.

Android tribalwars

Tato aplikace je stále beta verze což vysvětluje mnohé vaše dotazy, aplikace se stále dolaďuje a probíhá její vývoj, protože dochází stále k chybám jako zde uvedl Raf.. s mapou, co se týče zástupu v dovolené jestli že se dostanete do hlavního menu je to v sekci nastavení.. případně se k zástupu můžete dostat i pomocí pohyblivé lišty kde použijete volbu více.. a následně znovu sekce nastavení.

​​​Zdravím,

chci se zeptat, jestli mobilní aplikace pro ANDROID je už plně zhotovená ? A jestli se plánují ještě nějaké další vývoje aplikace ?

Děkuji za odpověď. :)

Aplikace je nekompatibilní (nejde nainstalovat) s telefonem Samsung GT S6802. Android 2.2 mám. Kde je problém? Firmware?, nebo s tímto telefonem můžu na aplikaci prostě zapomenout?

Update

Momentálně je pro mě appka prakticky nepoužitelná... v 90ti procentech se nestihne načíst, a zcela se ukončí... když už se mi povede app spustit, málo kdy se povede, že by se mi po přihlášení zobrazila vesnice... takže asi počkám na nejbližší aktualizaci a do té doby to budu muset zvládnout na prohlížeči... ;)

Aplikace pro android je stále BETA a je ve vývoji, tudíž není odladěna pro všechny typy telefonu a mohou se vyskytnout problémy s instalací, a nebo může doházet k zasekávání aplikace, věříme že brzy bude nový update který to zlepší.

Chce to úpravy

Aplikaci jsem asi 2 měsíce používal na Samsung Galaxy S4 a potom jsem přešel ke klasické verzi v prohlížeči a to hlavně proto,že
1) Když jsem byl na mobilních datech tak se mi nenačítali oznamka a zprávy
2) Všechno se zde mnohem déle načítá než v prohlížeči
3) Po čase se mi začali objevovat jen bílé stránky bez grafiky jen s textem a nešlo např. na nádvoří přepínat mezi simulátorem, příkazy atd.
Vím, že je to jen beta, ale jen vám chci říct, co opravit :)

Díky za názor, na mobilní verzi se stále pracuje, snažíme se ji vytvořit tak, aby byla na data co nejméně náročná a samozřejmě rychlá. Víme, že v rychlosti ještě dosti pokulhává, ale mohu vás ujistit, že vývojáři se snaží aplikaci neustále dále rozvíjet.

Díky za názor, na mobilní verzi se stále pracuje, snažíme se ji vytvořit tak, aby byla na data co nejméně náročná a samozřejmě rychlá. Víme, že v rychlosti ještě dosti pokulhává, ale mohu vás ujistit, že vývojáři se snaží aplikaci neustále dále rozvíjet.

Za jak dlouho se dá očekávat oprava chyby která vznikla při poslední aktualizaci ???

Jde o chybu v upozorňování na příchozí útoky a o příchozích zprávách...
Tyto upozornění chodí i s několikahodinovým zpožděním a tím mobilní aplikace ztrácí na významu...

Je fakt že se po této aktualizaci zrychlilo načítání dat...přibylo pár zlepšení...ale tato chyba mi přijde jako zásadní nedostatek...

Díky za odpověď

Díky za nahlášení, včera jsem si této chyby také všiml, během zítřka zkusím pobrouzdat, zda už to někdo na jiných verzích nahlásil a případně to nahlásím osobně, dneska se k tomu bohužel časově nedostanu.

Jakmile to opravíme, budu informovat...

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Zpět