• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Verze 8.194

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Verze 8.194

Vážení hráči,

v úterý 14. 1. 2020 bude hra aktualizována na verzi 8.194. Během aktualizace mohou být pár minut světy nedostupné. Aktualizace přináší následující změny a vylepšení:


Změny a vylepšení



Vpád hordy


Událost "Vpád hordy" startuje již 16. ledna! Shromážděte své jednotky a připravte se na prolomení nepřátelských linií!


Detail oznámení a vyhledávání

Formát oznámení o útoku bude změněn tak, aby obsahoval souřadnice a číslo kontinentu. To by mělo usnadnit vyhledávání zpráv, již nemusíte znát název vesnice nepřátel.


Přehled sběru surovin


Informační box směrující na hromadný sběr surovin ("Přehled sběru surovin byl přesunut na stránku hromadného sběru surovin") bude odstraněn. Systém sběru surovin nebude nijak ovlivněn.


Změna ocenění mentora


Nároky na získání ocenění mentora byly sníženy. Ze zpětné vazby jsme získali informaci, že ocenění je pro hráče málo atraktivní a těžké dosáhnout, hlavně na světech s malým počtem hráčů. Proto bude nyní snadnější ocenění získat. Nové podmínky budou přepočteny na všech účtech a v případě jejich splnění dojde k připsání ocenění.


Informace: aktualizace herního fóra


Vzhledem k aktualizaci herního fóra mohou některé účty obdržet soukromou zprávu týkající se jejich účtu. Tato zpráva by měla být zaslána pouze uživatelům fóra, jejichž účet se liší oproti účtu ve hře, mající více účtů a podobně. Pokud zprávu obdržíte, prosím kontaktujte Support tým, jak zpráva sděluje. Zprávy budou rozesílány následující dny, proto prosím kontrolujte své přijaté zprávy.


Váš názor nás zajímá

Chcete-li se s námi podělit o vaše názory k nové verzi, neváhejte tak učinit v diskusní sekci. Rádi na vaše otázky odpovíme.


Váš DK Tým
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru