• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Verze 8.195

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Verze 8.195

Vážení hráči,

v úterý 21.1.2020 bude hra aktualizována na verzi 8.195. Tato verze přináší následující změny a vylepšení:


Změny a vylepšení



Barikádová bitva

Před aktualizací vás tato minihra přesměrovala na stránku náhledu události, poté co jste zaútočili na barikádu a nebyli v útoku úspěšní. Neobjevila se žádná informace o tom, že jste část barikády prorazili nebo že jste na ni právě zaútočili. Aby se předešlo případným komplikacím, změnili jsme následující:
  • Už nebudete nuceni opustit obrazovku útoku na barikádu, pokud ji celou neprorazíte.
  • Byla přidána modrá ikonka mapy k barikádám, které nebyly proraženy
  • Zpráva ve vyskakovacím okně po porážce bude změněna z pokračovat na mapa události.
  • Pokud Vám zůstane poslední jednotka, zobrazí se nové tlačítko pro přesun na obrazovku s výběrem jednotek.


Limit zkušeností Paladina

Abychom zamezili zneužívání systému, upravili jsme systém získávání zkušeností paladina. Získané zkušenosti paladina se nyní upravují podle určitého množství podpory. Váš Paladin bude získávat zkušenosti i nadále, avšak křivka jejich získávání nebude tak strmá.


Informace: Aktualizace fóra

Připomínka: z důvodu aktualizace fóra mohou hráči dostat soukromou zprávu ohledně jejich účtu na fóru. Toto nastane v případě, že se jméno na fóru liší od herního jména ve hře, více účtů a podobně. Pokud Vám tato zpráva přijde, kontaktujte prosím herním podporu, jak zpráva říká.

Váš názor nás zajímá

Chcete-li se s námi podělit o vaše názory k nové verzi, neváhejte tak učinit v diskusní sekci. Rádi na vaše otázky odpovíme.


Váš DK Tým
 
Nahoru