• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Verze 8.210

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Verze 8.210


Vážení hráči,

v úterý 12. května 2020 bude hra aktualizována na novou verzi 8.210. Tato verze přináší následující změny:



Přepracování grafiky mapy


Kompletně jsme přepracovali grafiku vesnic na mapě. Tyto nové grafické podoby mají základ v původním starém návrhu, jsou však vytvořeny znovu. Ačkoliv jsme již novou grafiku vesnic vytvořili, nikdy jsme s ní nebyli tak spokojeni, jako s tímto přepracováním. Zároveň byla grafika vytvořena ve větším rozlišení, vesnice tedy budou při přiblížení stále ostré.
Možnost změny grafiky vesnic bude odstraněna - bude ponechán jeden aktuální grafický balíček. Věříme, že se Vám přepracované vesnice budou líbit.

E2F2407B-7A59-4A0A-B15D-CD256C982509.jpeg



Masové vyřazení šlechticů


Další často vznášené přání komunity bylo implementováno do hry. Jsme rádi, že vám můžeme konečně představit masové vyřazení šlechtice!

Na obrazovce masového vyřazení nyní najdete možnost pro vyřazení šlechtice. Pošlete konečně nepotřebné šlechtice do důchodu!



Váš názor nás zajímá


Chcete-li se s námi podělit o vaše názory k nové verzi, neváhejte tak učinit v diskusní sekci. Rádi na vaše otázky odpovíme.


Váš DK Tým
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru