• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Verze 8.229

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Verze 8.229


Vážení hráči,

v úterý 1. prosince bude hra aktualizována na verzi 8.229. Stejně jako minulý týden, i nyní nás čeká změna na přání hráčské komunity!

Posílání podpor mimo kmen


Pokud je na vašem světě zakázána možnost posílat podporu mimo vlastní kmen, není v současné době možné poslat podporu do vesnice, kterou se chystáte zabrat šlechticem. Nemůžete si tak poslat podporu, která by dorazila ihned za vašim šlechtickým útokem. Toto tak často vede k nekonečné válce, která ústí k neustálému vzájemnému přebírání jedné vesnice.
Hráči nás požádali o změnu, která by pomohla herní strategii a my jsme toto přání vyslyšeli.

Změníme následující:
Pokud je na vašem světě zakázána možnost posílat podporu mimo vlastní kmen, budete moct podporu poslat. Před odesláním se vám však zobrazí upozornění, že podpora dorazí do vesnice jako návštěva (tzn. po příchodu se ihned otočí zpět a začne se vracet do domovské vesnice). Pokud však do té doby vesnici zaberete vy či váš soukmenovec, podpora ve vesnici zůstane běžným způsobem.
Toto platí také na barbarské vesnice, které není možné podporovat, je-li na vašem světě zakázáno posílat podpory mimo váš kmen.

Novou možnost posílání podpory mimo kmen je možné aktivovat na všech světech, kde je zakázáno posílat podpory mimo vlastní kmen! Po aktualizaci bude funkce přidána na svět 72.

Váš názor nás zajímá


Chcete-li se s námi podělit o vaše názory k nové verzi, neváhejte tak učinit v diskusní sekci. Rádi na vaše otázky odpovíme.


Váš DK Tým
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Vážení hráči,

na základě zpětné vazby dnes v rámci aktualizace neproběhlo nasazení nové funkce "Podpory mimo kmen". O případném nasazení na nové světy či stávající světy budete včas informováni. V tuto chvíli bylo však nasazení nové funkce pozastaveno.


Děkujeme za pochopení.
Váš DK Tým​
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru