• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Vlajka - Noctua Athene

  • Zakladatel vlákna DeletedUser36521
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
choď spať

Graficky to máš pěkné, že je znak DK pozměněný i toho meče jsem si všiml. Možná škoda té ostnaté koule, není na ničem připevněná, je to jako kdyby létala jen tak vzduchem.:pardon

Šakal se za reakce nedivím, připadá mi to totiž, že se tu snaží skoro každý vytvořit vlajku na světy pro vlajky a přebít toho druhého ne grafickým zpracováním, ale větším bonusem pro vlajku.:mocking;) Což je dle mě naprosto zbytečné, protože o tomhle tahle soutěž není a stejně vítězný návrh do hry implementován nebude.;)


Ty sa asi strašne nudíš, že negativně hodnotíš nečijú tvrdú prácu.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser36521

Guest
Ale nejde o gulu..ide o rukovat ..aj palcat moze mat taku hlavu "jezko" s pevnou rukovatou..

A kludne moju vlajku, teda kedze nesplna "pravidla heraldiky" a vsetky ostatne sutazne ano, mozte vyradit zo sutaze..
Hoci v tychto pravidlach nic take nebolo...

Nezaoberam sa ani heraldikou, ani nejak viac stredovekymi zbranami, myslela som ze tato sutaz je o niecom inom..

Inak Sheed ked ty si taky odbornik na stredoveke zbrane, heraldiku a urcite kopec dalsich veci co si nasiel na wiki..tak to co si tam dal ako cep na obilie..to nieje cep na obilie to je cep zbran... cep na obilie vizera inak, je hladky... A vsetky tie zbrane ci remhid,cep, palcat mozu mat taku ostnovu hlavu, ide o tu rucku... A preto to vychadza z cepu na obilie, lebo tam bola ta pohybliva cast ktorou sa mlatilo obilie specifickym pohybom ze sa otacala ta cast naretazi alebo nejakom popruhu.............. keby tam maju ostne na nom tak z obilia nic nemaju len by ho rozsekali...
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser33829

Guest
To je jasné, že když to použili jako zbraň, že jej okovali.:hi

Dal jsem obrázek cepu jako zbraně, když jsme se bavili o zbraní, tak jsem jej dal logicky okovaný, tím palcátem nebo ředmihem bys obílí asi těžko pomlátila.;)

Ty sa asi strašne nudíš, že negativně hodnotíš nečijú tvrdú prácu.
Tak to nevíš co znamená tvrdá práce.:blush
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru