• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Vtipné správy

DeletedUser11059

Guest
Nikto ťa to nenúti čítať.
Možná tomu porozumíš, ale třeba mou "vnitřní povinností", abych mohl funkci moderátora zastávat co nejlépe, je číst příspěvky na veřejném fóru, abych mohl dostatečně rychle reagovat na případný dotaz, vymazat nepatřičný text, který porušuje pravidla. Čili já osobně jsem sám sobě i ostatním z principu co nejlépe odvedené práce povinován si příspěvky číst. Jsem tedy sám sebou nucen tyto příspěvky číst, protože pak by se mohlo stát, že budeš potřebovat nějakou odpověď, ale nikdo si to nepřečte a Ty tudíž žádnou nedostaneš ... protože to přeci nikdo číst nemusí, není nikdo nucen si to přečíst.

Áno túto hru berem športovo. Keby si zo mňa niekto urobil srandu, tak to určite na support nebudem dávať.
Popravdě si tím nejsem jist, už hned v nejednom příspěvku jsi zde v tomto vlákně reagoval uštěpačně, že Tě někdo něčím nařkl a urážel Tě, ačkoliv to nebylo psáno přímo tak, že tím jsi, ale čistě náhodně. Pak jsem přesvědčen, že jakýkoliv přímý náznak dělání si z Tebe srandy a zveřejnění toho ,aby si každý přečetl, jaký je dotyčný ňouma a každý se mu smál, bude v Tobě vyvolávat stav již ani ne varu vody, ale jejího vypařování a rozhodně to nebudeš brát sportovně. Prostě tomu věřím, když čtu Tvé reakce zde.

Všechno v životě se dá brát sportovně, s nadhledem, ale stejně tak všechno s sebou nese i to lidské ego, jakéžto jen tak člověk nenechá ležet za postranní čarou, ale bere si ho na hřiště. Všichni jsme tací.
 

DeletedUser

Guest
Nechcem tu mať s nikým konflikt, zlé vzťahy poprípadne sa tu s nikým urážať, nadávať si. Vyriešme to diplomaticky. Ak som porušil nejaké pravidlo, alebo niekoho z vás urazil tak sa ospravedlňujem.
 

DeletedUser11059

Guest
Myslím si, že jsi zde víceméně urazil jen toho, s kým konverzaci jsi zveřejnil. On by spíš zasloužil nějakou omluvu, ale to je na Tobě.
Tady jsi nikoho přímo neurazil. Spíš jsi se neprezentoval v nejlepším světle, ale i to se dá časem přehlušit jiným chováním a toto může být zapomenuto. Každý máme nárok na to, abychom ulítli. Stalo se a nebudeš poslední, kdo ulítne, příště to můžu být já.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Papasese to vzal lidsky, já poněkud úředně, protože jsem se chtěl vyvarovat případného úletu.

Pokud jsi si z toho alespoň něco odnesl, a popřípadě i další, myslím, že je to ku prospěchu všem. :hi
 

DeletedUser

Guest
resume po docitani 2 stran "spamu":

1) "vtipalci" nemaju radi kritiku
2) byt na opacnej strane vtipku az tak vtipne byt nemusi
 

DeletedUser34582

Guest
Tak ako se to tu rozpísali tak to už nieje taká sranda :(

MT:
[SPOIL]Biblos niesi Ty právnik sipeš to ako z rukáva :D[/SPOIL]
 

DeletedUser35012

Guest
Já tedy i přes ty všechny paragrafy a odstavce pochybuji, že by mu za toto něco hrozilo, mě to přijde naprosto neprotiprávní, i když mě to teda moc nepobavilo.....Ale každýmu to jeho a poud to kamínka baví tak dle mého názoru nic neporušuje.......Pokud by totiž ty zákony platili, tak by se v podstatě nesměli přeposílat zprávy na dk vůbec, což mi přijde nesmyslné
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Se souhlasem autora, můžeš. A samozřejmě, pokud jde třeba o diplomatické dopisy, které píše diplomat kmenu za kmen, jinému diplomatu kmenu, to jsou v podstatě listiny veřejné - to funguje poněkud jinak. Ale pokud chceš přeposílat něco, co má soukromý charakter, měl bys mít svolení toho, jehož herní jméno v tom dopisu figuruje.

Já to dělám třeba tak, že se táži, jestli mohu přeposlat. Nebo, když něco posílám více hráčům a někoho v dopise jmenuji - nebo píši dopis v množném čísle, tak na konec dopisu dávám seznam, kdo jsou adresáti - neboť to příjemce v této hře nevidí - vidí to jen odesílající. Je to jen pár vteřinek navíc ...
 

DeletedUser

Guest
BossSahyb

Prostě kamínku, to, že si to sem dal je hnusné, správný hráč dk, hráč s budoucností se takhle nechová ani k těm nejzvrhlejším nepřátelům, toto je prostě něco co tě u mnoha hráčů strašně shodí, myslím, že zákony a dlouhé debaty tu nejsou potřeba, prostě se tomu hráči omluv a téma se může vymazat, pak můžete všichni dělat jakoby nic a ty kamene, doufám, že si se ponaučil a v budoucnu budeš lépe využívat svůj mozek.. A pro ty co se tomu smály... Dospějte...
 

DeletedUser34334

Guest
Ale tak pokud nezveřejnil jméno,tak ten hráč veřejnou ostudu nemá,maximálně si může uvědomit,jakých lidí se má pro příští hraní vyvarovat,ne?
 
Nahoru